mąż konkubent wspólne dzieci - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 29 kwie 2016, 8:23

na szkoleniu była mowa, że jeśli jest dziecko z konkubentem to wszyscy w składzie rodziny tj. mąż i wspólne dzieci + konkubent i wspólne dziecko ... ja już wymiękam ... jak robicie ?
madzix
Podinspektor
Od: 08 gru 2014, 13:14
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2016, 17:52

madzix pisze:na szkoleniu była mowa, że jeśli jest dziecko z konkubentem to wszyscy w składzie rodziny tj. mąż i wspólne dzieci + konkubent i wspólne dziecko ... ja już wymiękam ... jak robicie ?
Żądać zwrotu kasy za takie szkolenie :lol:
Nie ma opcji, żeby w przypadku małżeństwa nie wpisać męża lub zony w składzie rodziny. Jak jak już jeden małżonek jest to kochanków do tego nie dokładamy i nie robimy trójkącików. Także w składzie mąż, żona i dzieci bez względu kto je spłodził.
Gość

Napisano: 29 kwie 2016, 21:12

no jeszcze dzieci listonosza trza wpisać buahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Napisano: 02 maja 2016, 7:15

Gość pisze:
madzix pisze:na szkoleniu była mowa, że jeśli jest dziecko z konkubentem to wszyscy w składzie rodziny tj. mąż i wspólne dzieci + konkubent i wspólne dziecko ... ja już wymiękam ... jak robicie ?
Żądać zwrotu kasy za takie szkolenie :lol:
Nie ma opcji, żeby w przypadku małżeństwa nie wpisać męża lub zony w składzie rodziny. Jak jak już jeden małżonek jest to kochanków do tego nie dokładamy i nie robimy trójkącików. Także w składzie mąż, żona i dzieci bez względu kto je spłodził.
nie przypuszczałam że na forum ops można się na uśmiać heheheh
mam kochanka na boku ( mąż o nim nie wie) brać do skład rodziny ?
czasem bywa w mnie ale jak męża nie ma w domu
wyżera z lodówki ale się nie dokłada
amyamy

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x