metryka sprawy- przy kontroli obowiązkowa?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
metryka sprawy- przy kontroli obowiązkowa?
Witam mam pytanie czy przy kontroli obowiązkowa jest metryka sprawy.?
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Re: metryka sprawy- przy kontroli obowiązkowa?
Nie, bo metryka jest obowiązkowa cały czas.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ale chodzi mi o to czy drukowaći załączać do wniosku.to tak naprawdęprzy każdej zmnienie tony papieru.
- Minion
- Starszy referent
- Zajmuję się: SW
- Kontakt:
Miałem kontrol. Nawet się nie zapytali o metryki. Ja nie robię bo w systemie same się tworzą. Chociaż w IZYDZIE to każde wejście na wniosek widnieje jako zmiana także ja się tym nie przejmuję
Gorzej mnie martwi nowy okres zasiłkowy bo mam być sam a stado bab przyjdzie po 500+...

- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
No to pisz dokładniej o co Ci chodzi.tel.80 pisze:Ale chodzi mi o to czy drukowaći załączać do wniosku.to tak naprawdęprzy każdej zmnienie tony papieru.
Metryki mogą być w wersji elektronicznej wtedy nie ma potrzeby ich przechowywania w wersji papierowej.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dzięki Minion ja teżpracuje na IZYDZIE to tak jak mówisz każde wejście jako modyfikacja.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Minion a jakbyś mógł powiedzieć co dokładnie kontrolują? na co zwracają uwagę? jakie są zastrzeżenia itd?Minion pisze:Miałem kontrol. Nawet się nie zapytali o metryki. Ja nie robię bo w systemie same się tworzą. Chociaż w IZYDZIE to każde wejście na wniosek widnieje jako zmiana także ja się tym nie przejmujęGorzej mnie martwi nowy okres zasiłkowy bo mam być sam a stado bab przyjdzie po 500+...

- Minion
- Starszy referent
- Zajmuję się: SW
- Kontakt:
Sprawdzali ROPSy (czy wnioski przesyłaliśmy zgodnie z terminem (14 dni).500+ke pisze:Minion a jakbyś mógł powiedzieć co dokładnie kontrolują? na co zwracają uwagę? jakie są zastrzeżenia itd?Minion pisze:Miałem kontrol. Nawet się nie zapytali o metryki. Ja nie robię bo w systemie same się tworzą. Chociaż w IZYDZIE to każde wejście na wniosek widnieje jako zmiana także ja się tym nie przejmujęGorzej mnie martwi nowy okres zasiłkowy bo mam być sam a stado bab przyjdzie po 500+...
z góry dziękuję
Sprawdzali jeżeli w systemie miałaś/eś kilka zdarzeń do jednego wniosku i trzeba było milion wytłumaczeń pisać..
Sprawdzali zwrotki i nienależnie pobrane.

- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Z czego wynika ten termin?Minion pisze:Sprawdzali ROPSy (czy wnioski przesyłaliśmy zgodnie z terminem (14 dni).

Walka z wiatrakami since 1998.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Jak zwrotki? Kiedy decyzje wysłane, odebrane? Czy po uprawomocnieniu wysyłane decyzje uchylające do ROPS, daty?Minion pisze:Sprawdzali ROPSy (czy wnioski przesyłaliśmy zgodnie z terminem (14 dni).500+ke pisze:Minion a jakbyś mógł powiedzieć co dokładnie kontrolują? na co zwracają uwagę? jakie są zastrzeżenia itd?Minion pisze:Miałem kontrol. Nawet się nie zapytali o metryki. Ja nie robię bo w systemie same się tworzą. Chociaż w IZYDZIE to każde wejście na wniosek widnieje jako zmiana także ja się tym nie przejmujęGorzej mnie martwi nowy okres zasiłkowy bo mam być sam a stado bab przyjdzie po 500+...
z góry dziękuję
Sprawdzali jeżeli w systemie miałaś/eś kilka zdarzeń do jednego wniosku i trzeba było milion wytłumaczeń pisać..
Sprawdzali zwrotki i nienależnie pobrane.
Oprócz metryka sprawy- przy kontroli obowiązkowa? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Nowe sprawozdanie do 28.07.2017r. niedobory
organ do którego sa opłacane skłądki na ubezpieczenie zdrowo
Wniosek bez dochodów na 2 I 3 dziecko A brak alimentów
Samotna matka - skład rodziny jaki wniosek
wnioski na nowy okres zasiłkowy
Sprawa rozwodowa w trakcie a alimenty i dochód męża
"Panna wychowująca dziecko", kiedy dostanie 500+ wg nowych z
Nowy okres zasiłkowy. Czy nowa lista spraw?
Uchylona decyzja na okres koordynacji, a nowa koordynacja u
zmiana konta - nie można usunąć poprzedniego
Samotnie wychowujące - ciąg dalszy...
Donos konkubenta doradzcie proszę PILNE
czy przyznać świadczenie wychowawcze
Ustawa o zmianach dla rodzin podpisana
samotne matki od nowego okresu zasiłkowego
uchylenie dec. z pow. przekroczenia