mgmg---------proszę o odzew

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
Gość

mgmg---------proszę o odzew

Post autor: Gość »

WITAM!
TO JA ŚWIEŻAK Z WCZORAJ , POWIEDZ MI CO DALEJ MAM TO SPRAWOZDANIE POPRZEDNIE Z KOŃCA LIPCA I MÓWISZ ŻE W CZĘŚCI B PUNKT 1 I 1.1 ---TYLKO DODAĆ SIEPPIEŃ-JAK?? I CZY COŚ SIĘ NIE ZMIENI Z POPRZEDNICH MIESIĄCÓW BO NP. DOPIERO TERAZ WYPŁACILIŚMY KOMUŚ ZE SPŁATĄ NP. ZA KWIECIEŃ
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: mgmg---------proszę o odzew

Post autor: 6i9 »

no hej świeżak :mrgreen: , to musisz doliczyć te świadczenia do m-cy za które było wyrównanie w sierpniu
swieza(k)

Post autor: swieza(k) »

ok a jak pozyskać z częśći b punkt 1.1
w tym na pierwsze dziecko?
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

ja zrobiłam raport w Ezarze ale dane są tylko za VII, ale może to jest spowodowane tym, że nie mam ostatnich aktualizacji programu, może Ty będziesz miał, spróbuj
EZAR- Wykazy- Wykazy- Sprwozdania- Realizacja Programu Rodzina 500+ - Realizacja programu 500 plus
swieza(k)

tez mam tylko na lipiec , ate niepełnosprawne jak robisz? bo ja znalazłem w EZAR miesięczne sprawozdanie rzeczowo-finansowe, ale to bez sensu jest bo zrobiłem za wszystki miesiaće od kwietnia-sierpnia i za kazdym razem mam liczbę liczbę rodzib z dzieckiem niepełnosprawnym 60 , a jak tu rozbić na miesiące ?
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

z listy wypłat liczyłam ręcznie
swieza(k)

masakra to sprawozdanie miesięczne poprostu nie rozbija na miesiące a jeszcze 5.2 punkt jak to zrobić, Ty pamiętasz wszystkich swoich niepełnosprawnych??? ja mam listy wypłat b.grube po ileś stron
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

na liście wypłat są wyszczególnione osoby z dzieckiem niepełnosprawnym, tylko musisz zrobic w Ezarze odpowiedni wydruk
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

wydrukuj LISTA WYPŁAT SW, tam jest wyszczególnione
swieza(k)

please jak to robisz ja wchodzę w listę wypłat drukarka i nie ma tam nic takiego żeby rozdzieliło na rodziny niepełnosp. i rodziny niepełno z pierwszym dzieckiem
ODPOWIEDZ