mgmg---------proszę o odzew
mgmg---------proszę o odzew
WITAM!
TO JA ŚWIEŻAK Z WCZORAJ , POWIEDZ MI CO DALEJ MAM TO SPRAWOZDANIE POPRZEDNIE Z KOŃCA LIPCA I MÓWISZ ŻE W CZĘŚCI B PUNKT 1 I 1.1 ---TYLKO DODAĆ SIEPPIEŃ-JAK?? I CZY COŚ SIĘ NIE ZMIENI Z POPRZEDNICH MIESIĄCÓW BO NP. DOPIERO TERAZ WYPŁACILIŚMY KOMUŚ ZE SPŁATĄ NP. ZA KWIECIEŃ
TO JA ŚWIEŻAK Z WCZORAJ , POWIEDZ MI CO DALEJ MAM TO SPRAWOZDANIE POPRZEDNIE Z KOŃCA LIPCA I MÓWISZ ŻE W CZĘŚCI B PUNKT 1 I 1.1 ---TYLKO DODAĆ SIEPPIEŃ-JAK?? I CZY COŚ SIĘ NIE ZMIENI Z POPRZEDNICH MIESIĄCÓW BO NP. DOPIERO TERAZ WYPŁACILIŚMY KOMUŚ ZE SPŁATĄ NP. ZA KWIECIEŃ
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: mgmg---------proszę o odzew
no hej świeżak
, to musisz doliczyć te świadczenia do m-cy za które było wyrównanie w sierpniu

ok a jak pozyskać z częśći b punkt 1.1
w tym na pierwsze dziecko?
w tym na pierwsze dziecko?
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja zrobiłam raport w Ezarze ale dane są tylko za VII, ale może to jest spowodowane tym, że nie mam ostatnich aktualizacji programu, może Ty będziesz miał, spróbuj
EZAR- Wykazy- Wykazy- Sprwozdania- Realizacja Programu Rodzina 500+ - Realizacja programu 500 plus
EZAR- Wykazy- Wykazy- Sprwozdania- Realizacja Programu Rodzina 500+ - Realizacja programu 500 plus
tez mam tylko na lipiec , ate niepełnosprawne jak robisz? bo ja znalazłem w EZAR miesięczne sprawozdanie rzeczowo-finansowe, ale to bez sensu jest bo zrobiłem za wszystki miesiaće od kwietnia-sierpnia i za kazdym razem mam liczbę liczbę rodzib z dzieckiem niepełnosprawnym 60 , a jak tu rozbić na miesiące ?
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
z listy wypłat liczyłam ręcznie
masakra to sprawozdanie miesięczne poprostu nie rozbija na miesiące a jeszcze 5.2 punkt jak to zrobić, Ty pamiętasz wszystkich swoich niepełnosprawnych??? ja mam listy wypłat b.grube po ileś stron
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
na liście wypłat są wyszczególnione osoby z dzieckiem niepełnosprawnym, tylko musisz zrobic w Ezarze odpowiedni wydruk
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wydrukuj LISTA WYPŁAT SW, tam jest wyszczególnione
please jak to robisz ja wchodzę w listę wypłat drukarka i nie ma tam nic takiego żeby rozdzieliło na rodziny niepełnosp. i rodziny niepełno z pierwszym dzieckiem
Oprócz mgmg---------proszę o odzew - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
koordynacja przy rozwodzie
Opieka naprzemienna a NP
odsetki - nienależnie pobrane!!!
prezes spółki od 2015r
JAK UZYSKAĆ W JAKIEJ KWOCIE I JAK DOCHÓD?
Alimenty
koordynacja od 25.04.2016 roku 27.05.2016-ja my przyznajemy
sprawozdanie 500+ za sierpień
zmiana sytuacji rodzinnej- co dalej
kolejność
opiniowanie na wniosek sądu
Elmer prosze o pomoc
Rozwód a 500++++++++++
źle wydana decyzja
co zrobić z błędnym wnioskiem elektronicznym w sygnity
sprawozdanie500 plus