Termi pierwszej raty dodatku osłonowego do 31 marca, jeśli wniosek złożony zostanie do końca stycznia. U nas DE wstrzymane.andrzejno pisze: ↑06 sty 2022, 20:07na dodatek osłonowy trzeba będzie trochę poczekać, ale ile, podobno termin pierwszej raty jest do końca stycznia. Jak narazie OPS nic nie wie, gmina pewnie to samo, wstrzymany dodatek energetyczny na jak długo, to też pewnie się okaze.
Ponoć obniżka czynszu też będzie po raz ostatni, taka informacja jest podawana na stronach ZGN z powodu covid, ale cxzy to prawda i gdzie?
Z tego co ja czytałem do końca stycznia, druga rata do końca października. Co z tego, że już wiele wnioskow nadciąga do Urzędów jak się tymi wnioskami nie interesują, bo brak jest danych na ten tematMind Of Good pisze: ↑07 sty 2022, 8:45Termi pierwszej raty dodatku osłonowego do 31 marca, jeśli wniosek złożony zostanie do końca stycznia. U nas DE wstrzymane.andrzejno pisze: ↑06 sty 2022, 20:07na dodatek osłonowy trzeba będzie trochę poczekać, ale ile, podobno termin pierwszej raty jest do końca stycznia. Jak narazie OPS nic nie wie, gmina pewnie to samo, wstrzymany dodatek energetyczny na jak długo, to też pewnie się okaze.
Ponoć obniżka czynszu też będzie po raz ostatni, taka informacja jest podawana na stronach ZGN z powodu covid, ale cxzy to prawda i gdzie?
Wiele się pisze na ten temat, także na wielu stronach Urzędów Miasta St. Warszawy, czy gmin, jednak trzeba się trochę wstrzymać z tym, takie są zalecenia. DZwoniłem do M. St. Warszawy wiedzę o tym, dlatego zalecają czekanie na konkrety.