Ministra Komunikacji już nie powinno być w rządzie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ministra Komunikacji już nie powinno być w rządzie
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1e092
jak długo można tolerować ignorowanie sygnałów od podwładnych, po co są ministrowie, którzy latami zajmują urzędy na kolejnych kadencjach i nic nie zmieniają na lepsze tylko dbają o własny PR
jak długo można tolerować ignorowanie sygnałów od podwładnych, po co są ministrowie, którzy latami zajmują urzędy na kolejnych kadencjach i nic nie zmieniają na lepsze tylko dbają o własny PR
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Ministra Komunikacji już nie powinno być w rządzie
i tutaj po prostu nie ma nad czym dyskutować - sam powinien złożyć dymisję, a najlepiej gdyby zrobił to cały rząd ( Problem tylko z EURO 2012), ale wszak to i tak organizacja nie zajmują się ministrowie.
To jest po prostu nie do przyjęcia co się wyprawia i jak ludzie są przedmiotowo traktowani.
Przecież my nie jesteśmy zabawkami, które nie czują, nie oddychają, każdy człowiek to odrębna historia, plany, życie, marzenia.
Czy to przestało być ważne? To co jest w życiu ważne jak nie życie, godność,
ochrona dóbr własnych.........
Nie powinno być taryfy ulgowej, to jest brak rzetelności i sumienności i wręcz zignorowanie bardzo ważnego sygnału ( wcześniej, sól.........przykłady nierzetelności można mnożyć - i za każdym stoi człowiek na konkretnym stanowisku................jak długo jeszcze nierzetelni ludzie będą wynagradzani pensją i zaufaniem publicznym)
To jest po prostu nie do przyjęcia co się wyprawia i jak ludzie są przedmiotowo traktowani.
Przecież my nie jesteśmy zabawkami, które nie czują, nie oddychają, każdy człowiek to odrębna historia, plany, życie, marzenia.
Czy to przestało być ważne? To co jest w życiu ważne jak nie życie, godność,
ochrona dóbr własnych.........
Nie powinno być taryfy ulgowej, to jest brak rzetelności i sumienności i wręcz zignorowanie bardzo ważnego sygnału ( wcześniej, sól.........przykłady nierzetelności można mnożyć - i za każdym stoi człowiek na konkretnym stanowisku................jak długo jeszcze nierzetelni ludzie będą wynagradzani pensją i zaufaniem publicznym)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html
własnym oczom nie wierzę - chcą wysłać kontrole, teraz kiedy doszło do katastrofy min. przez nich ( rząd) - to się wgłowie nie mieści, kto nami rządzi
własnym oczom nie wierzę - chcą wysłać kontrole, teraz kiedy doszło do katastrofy min. przez nich ( rząd) - to się wgłowie nie mieści, kto nami rządzi
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
tu nie jest potrzebna kontrola tylko człowiek, który potrafiłby centralnie ująć komunikację tak aby sukcesywnie następowały zmiany ( przede wszystkim zapewnione było bezpieczeństwo podróżnych, a potem jakość i komfort podróży) przecież to nawet laik widzi, a jedyne co pan Graś ma na ten temat do powiedzenia to, ze wyśle kontrole ( ciekawe ile następnych istnien zginie zanim zostaną wyniki kontrolne upublicznione)
i nie jest to sarkazm z mojej strony, bo od dawna wiem, ze z komunikacją jest bardzo źle natomiast jestem przerażona tym w jaki sposób do problemu podchodzą ludzie z rządu i ci którzymają możliwość wpływania na rząd
i nie jest to sarkazm z mojej strony, bo od dawna wiem, ze z komunikacją jest bardzo źle natomiast jestem przerażona tym w jaki sposób do problemu podchodzą ludzie z rządu i ci którzymają możliwość wpływania na rząd
Dzidka
szkopuł w tym, że w polskim rządzie brak takiego stanowiska, o którym piszesz...
A myślałem że tylko ja gadam do siebie:)
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
szkopuł w tym, ze jak na wstępie w linku ktoś kompetentny się wypowiadał
sygnały o takiej potrzebie były, kto odpowiada za organizację pracy w komunikacji?
link pozostawiam bez komentarza - bo tu brakuje słów - jak nie w tym ustroju
https://wiadomosci.onet.pl/raporty/slask ... omosc.html
sygnały o takiej potrzebie były, kto odpowiada za organizację pracy w komunikacji?
link pozostawiam bez komentarza - bo tu brakuje słów - jak nie w tym ustroju
https://wiadomosci.onet.pl/raporty/slask ... omosc.html
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
oczywiście przecież tyle jest wypadków drogowych no kto za to odpowiada?
Oprócz Ministra Komunikacji już nie powinno być w rządzie - HYdE PaRK przeczytaj również:
potrzebuje pomocy
Brawo P. Danuto
METRYCZKA
Europa się odradza - unia europejska obumiera
Debata WOLONTARIAT W OPIECE PALIATYWNEJ24 marca 2012
chyba powinno się wywiesić takiego ministra finansów na drzewie?
do PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH
Jednak jesteśmy w czymś najlepsi na świecie.
Hej PISiowe mohery!!!
Ankieta
warto poczytać
CYFRYZACJA telewizji i naciągacze akwizytorzy
Dobry przykład
Sztuczna rumunka
tak się traktuje niepokornych
Czy ktoś z was o tym wiedział z mediów