moduł II termin wypłat - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 30 maja 2014, 8:30

Decyzją rady nadzorczej PFRON termin wypłat przesunięty do 30 czerwca. Wiadomość otrzymaliśmy dzisiaj rano.... :D
MON W

Napisano: 30 maja 2014, 11:22

my tak samo, wszystko już mamy wypłacone, z większością innych rzeczy zwlekałam byle się wyrobić z umowami a tu się okazuje że nie potrzebnie
gava

Napisano: 30 maja 2014, 11:38

To skandal
Ja w ciągu kilku dni podpisałem i wypłaciłem 140 umów, robiąc codziennie po godzinach. To się nadaje do prasy a nie skargi niezadowolonych niepełnosprawnych, że musieli się zwalniać z pracy lub z uczelni, żeby podpisać umowy. Niech ktoś zrobi porządek z tym PFRONem, bo potrafią tylko kontrolować i wymądrzać się nie mając pojęcia o pracy z niepełnosprawnymi.
pefronek

Napisano: 30 maja 2014, 13:45

To skandal
Ja w ciągu kilku dni podpisałem i wypłaciłem 140 umów, robiąc codziennie po godzinach. To się nadaje do prasy a nie skargi niezadowolonych niepełnosprawnych, że musieli się zwalniać z pracy lub z uczelni, żeby podpisać umowy. Niech ktoś zrobi porządek z tym PFRONem, bo potrafią tylko kontrolować i wymądrzać się nie mając pojęcia o pracy z niepełnosprawnymi.

Masakra. Zgadzam się w 100%!!!!!
Kola

Napisano: 02 cze 2014, 14:15

dokładnie z pracownikami się nie liczy, praca po godzinach, dodatkowe obowiązki,kosmiczne terminy, gigantyczne sprawozdania. Tylko jakoś wypłata stoi w miejscu.
A "beneficjentom nie dogodzisz" najlepiej by chcieli żeby jeszcze za nich wypełniać uzasadniać wnioski, kserować wszystkie dokumenty specjalnie dla nich przyjść przed pracą albo zostać po godzinach żeby mogli podpisać umowy, a najlepiej żeby przyjechać pod sam dom i poprosić żeby je łaskawie podpisali...
Tyle co się przy AS nasłuchałam narzekania to nie da się opowiedzieć :D
gava

Napisano: 02 cze 2014, 15:05

Widzę, że wszędzie ten sam problem!! :(
Dużo zamieszania, nerwów i...nic z tego nie ma!
pcpr-A

Napisano: 02 cze 2014, 15:12

to skandal dokładnie! sprawozdanie zajmuje mnostwo czasu a my nie mamy tylko Asa! i jeszcze jak sie pomylisz to jest wielka "obraza" jak to my sie mylimy. Tylko niech ktos moze skontroluje jak ludzie pracujacy na PFRONIE sa obciążeni robota!
Gość

Napisano: 02 cze 2014, 15:18

Dokładnie w sprawozdaniach AS, w bazie danych wystarczy kropkę nie tak postawić, zamiast nie dotyczy zostawić puste pole albo wpisać " -" i już jest telefony, poprawki. A trudno mając milion innych rzeczy na głowie nie pomylić się w wypełniani tabeli na ponad 50 kolumn i dziesiątki wierszy.
gava

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x