Pomocy! Mam pytanie czy Ośrodek Leczenia, Terapii i Rehabilitacji Uzależnień dla Dzieci i Młodzieży Stowarzyszenie Monar jest instytucją zapewniająca całodobowe utrzymanie
Tez mialam dziecko w monarze i wystepowałam do nich z wnioskiem czy sa wpisani do rejestru podmiotów leczniczych i odpisali mi, że sa wpisani do REJESTRÓW PODMIOTÓW LECZNICZYCH, Księga Rejestrowa Podmiotu Leczniczego Stowarzyszenia Monar i statutowo zajmuje się stacjonarnym i całodobowym świadczeniem zdrowotnym inne niż szpitale; leczenie, terapia i rehabilitacja uzależnień.
i UCHYLIŁAM PRAWO DO ZASIŁKU RODZINNEGO
sprawdzasz MONAR pod kątem art. 3 pkt 7 a nie wpisania do jakiegoś rejestru .. rodzice ponoszą jakąś odpłatność ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes