może ktoś podpowie sygnity raport

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

może ktoś podpowie sygnity raport

Post autor: jasiak »

na potrzeby kontroli mam przygotować zestawienie osób pobierających zasiłek pielęgnacyjny za okres 2021/2022
może ktoś wie jak to zrobic
AWA1
Stażysta
Zajmuję się: świadczenia rodzinne
Kontakt:

Re: może ktoś podpowie sygnity raport

Post autor: AWA1 »

nie wiem

z raportami z systemu u mnie słabo
ja walczę z generowaniem pit 11 z systemu i tez nie wiem jak to zrobić, czy sie da zrobic, bo może nie a ja coś wymyslam
Jerzyna
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/FA/SW
Kontakt:

Post autor: Jerzyna »

w sygnity - raporty różne, wpisać za jaki okres a następnie wybrać "osoby którym wypłacono świadczenie w danym okresie" do raportu wybrać wypłaty i " czy na osobę wypłacono ZP"
jasiak
VIP
Kontakt:

a za co robisz pit 11 ?
alak
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: alak »

Pit 11 ze świadczeń rodzinnych? ale po co?
jasiak
VIP
Kontakt:

Jerzyna pisze: 19 mar 2025, 14:02 w sygnity - raporty różne, wpisać za jaki okres a następnie wybrać "osoby którym wypłacono świadczenie w danym okresie" do raportu wybrać wypłaty i " czy na osobę wypłacono ZP"
ale, w które wchodzę bo mam raporty administracja, korespondencja, osoby, nienależnie pobrane i jeszcze 4 inne
AWA1
Stażysta
Zajmuję się: świadczenia rodzinne
Kontakt:

Post autor: AWA1 »

szukałam w systemie czy da się pobrać pit 1 zamiast kserować od ludzi, jesli mam utratę dochodów
Jerzyna
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/FA/SW
Kontakt:

Post autor: Jerzyna »

jasiak pisze: 19 mar 2025, 14:08
Jerzyna pisze: 19 mar 2025, 14:02 w sygnity - raporty różne, wpisać za jaki okres a następnie wybrać "osoby którym wypłacono świadczenie w danym okresie" do raportu wybrać wypłaty i " czy na osobę wypłacono ZP"
ale, w które wchodzę bo mam raporty administracja, korespondencja, osoby, nienależnie pobrane i jeszcze 4 inne
Zakładka obsługa sprawozdań na dole "raporty różne za okres" po wpisaniu okresu i wybraniu osób zaakceptyuj w parametrach dodaj nazwisko imię może być pesel oraz czy osobie wypłacono ZP to samo wbij do warunków zapytania przy osobie wstaw =, wygeneruj i powinno wyjść
jasiak
VIP
Kontakt:

Jerzyna pisze: 19 mar 2025, 14:16
jasiak pisze: 19 mar 2025, 14:08
Zakładka obsługa sprawozdań na dole "raporty różne za okres" po wpisaniu okresu i wybraniu osób zaakceptyuj w parametrach dodaj nazwisko imię może być pesel oraz czy osobie wypłacono ZP to samo wbij do warunków zapytania przy osobie wstaw =, wygeneruj i powinno wyjść
dzięki coś tam wyszło
jeszcze raz dzięki :)
agejszen92
Starszy referent
Zajmuję się: ŚW/ŚR
Kontakt:

Post autor: agejszen92 »

jasiak pisze: 19 mar 2025, 13:43 na potrzeby kontroli mam przygotować zestawienie osób pobierających zasiłek pielęgnacyjny za okres 2021/2022
może ktoś wie jak to zrobic
z czego masz kontrolę?
ODPOWIEDZ