msza

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Iza

Re: msza

Post autor: ~Iza »

Adam przecież Ty już nie pracujesz w pomocy społecznej.
msza w intencji pracowników jak najbardziej wskazana
~do do

Post autor: ~do do »

ty to d e b i l jednak jesteś i krętacz Adamie, spadaj z tego forum
~Adam

Post autor: ~Adam »

O rozumek się pomódlcie;)
~do do

Post autor: ~do do »

modlę się modlę i ci wymodlę Adamie bo wiem jak się sam z soba męczysz i pytasz siebie każdego dna czy ja takie d n o społeczne mam se w łeb strzelić czy nie ... i tej rozterki ci bardzo współczuję i teraz rozumiem dlaczego chcesz wieszać księży ( bo myślisz o sobie ) tragedia
~~lutka

Post autor: ~~lutka »

Nie rozumiem w czym problem.
Jeśli ktoś chodzi do Kościoła to niech chodzi, a jak nie to nie.
Ważne żeby być uczciwym wobec samego siebie i innych.
~emilka

Post autor: ~emilka »

~do do
Twoje posty przyprawiają mnie o dreszcze . Język i styl wypowiedzi, zwroty ... Bez komentarza .
\"Chodzenie po bagnach -wciąga \"- jak to się mówi. Pamiętaj o tym . Sugestie o \"wieszaniu i strzelaniu w łeb \"..niesmaczne bardzo - nie wiesz co mówisz .
Admin !!!!!!- wstyd - że to puszczasz .

~do Emilka

Post autor: ~do Emilka »

emilka ja tylko dostosowuje jezyk do poziomu tego gbura ale rozumiem że go znasz i co tam jeszcze ze sobą robicie to wasza brudna sprawa. Wieszanie księży wyszło ze zdegenerowanego mózgu Adama więc co ty z nim jeszcze robisz dziewczyno? hm. musi ci robić dobrze to fakt
~kaja

Post autor: ~kaja »

jak tak czytam twoje wypowiedzi Emilka to stwierdzam że strasznie zarozumiała z ciebie S U K A a co znaczy suka w sloganie feministek to se sama zobacz. Pasujesz do Adama oj pasujesz
~Adam

Post autor: ~Adam »

Odwalcie się od mojej dziewczyny!
:)
~emilka

Post autor: ~emilka »

Droga Kaju .
Ja nie wiem o jakim Ruchu Feministek Ty mówisz - natomiast slogan typu m.in: SUKA , każe mi przypuszczać , że o takich które , wystarczy , że nie golą nóg i głośną krzyczą...
Jeśli tak- to mnie to nie interesuje. Feminizm dla mnie - to walka o humanizm - to feministki takie jak -Pakistanka, 16 -letnia Malala Yousafzai i wiele innych kobiet - które walczą o godne traktowanie- Wiesz o czym mówię..? a kobiety Indii - oblewane kwasem czy Afryki - poddawane obrzezaniu...?
Nie odpowiadaj ! Tak myślałam...

Do ~Emilka
...a wiesz dziękuję za troskę. Jest dobrze.
Natomiast musisz wiedzieć jedno - jeśli Twój facet mówi Ci- że jest mu z Tobą dobrze.....- To bądź pewna , że Cię kłamie !!
( przykro mi..)

P.S. Pozdrawiam Adama ;);)
ODPOWIEDZ