msza
Re: msza
modlę się modlę i ci wymodlę Adamie bo wiem jak się sam z soba męczysz i pytasz siebie każdego dna czy ja takie d n o społeczne mam se w łeb strzelić czy nie ... i tej rozterki ci bardzo współczuję i teraz rozumiem dlaczego chcesz wieszać księży ( bo myślisz o sobie ) tragedia
~do do
Twoje posty przyprawiają mnie o dreszcze . Język i styl wypowiedzi, zwroty ... Bez komentarza .
\"Chodzenie po bagnach -wciąga \"- jak to się mówi. Pamiętaj o tym . Sugestie o \"wieszaniu i strzelaniu w łeb \"..niesmaczne bardzo - nie wiesz co mówisz .
Admin !!!!!!- wstyd - że to puszczasz .
Twoje posty przyprawiają mnie o dreszcze . Język i styl wypowiedzi, zwroty ... Bez komentarza .
\"Chodzenie po bagnach -wciąga \"- jak to się mówi. Pamiętaj o tym . Sugestie o \"wieszaniu i strzelaniu w łeb \"..niesmaczne bardzo - nie wiesz co mówisz .
Admin !!!!!!- wstyd - że to puszczasz .
Droga Kaju .
Ja nie wiem o jakim Ruchu Feministek Ty mówisz - natomiast slogan typu m.in: SUKA , każe mi przypuszczać , że o takich które , wystarczy , że nie golą nóg i głośną krzyczą...
Jeśli tak- to mnie to nie interesuje. Feminizm dla mnie - to walka o humanizm - to feministki takie jak -Pakistanka, 16 -letnia Malala Yousafzai i wiele innych kobiet - które walczą o godne traktowanie- Wiesz o czym mówię..? a kobiety Indii - oblewane kwasem czy Afryki - poddawane obrzezaniu...?
Nie odpowiadaj ! Tak myślałam...
Do ~Emilka
...a wiesz dziękuję za troskę. Jest dobrze.
Natomiast musisz wiedzieć jedno - jeśli Twój facet mówi Ci- że jest mu z Tobą dobrze.....- To bądź pewna , że Cię kłamie !!
( przykro mi..)
P.S. Pozdrawiam Adama
;)
Ja nie wiem o jakim Ruchu Feministek Ty mówisz - natomiast slogan typu m.in: SUKA , każe mi przypuszczać , że o takich które , wystarczy , że nie golą nóg i głośną krzyczą...
Jeśli tak- to mnie to nie interesuje. Feminizm dla mnie - to walka o humanizm - to feministki takie jak -Pakistanka, 16 -letnia Malala Yousafzai i wiele innych kobiet - które walczą o godne traktowanie- Wiesz o czym mówię..? a kobiety Indii - oblewane kwasem czy Afryki - poddawane obrzezaniu...?
Nie odpowiadaj ! Tak myślałam...
Do ~Emilka
...a wiesz dziękuję za troskę. Jest dobrze.
Natomiast musisz wiedzieć jedno - jeśli Twój facet mówi Ci- że jest mu z Tobą dobrze.....- To bądź pewna , że Cię kłamie !!
( przykro mi..)
P.S. Pozdrawiam Adama

Oprócz msza - HYdE PaRK przeczytaj również:
definicja asystenta rodziny - ubaw po pachy
przewodnik dla dzibar
Nelson Mandela nie żyje. Był symbolem Afryki i walki z apartheidem
patriotyzm Łoleksego podczas hymnu i flagi
Pedofilia
pomysł na...
Nowi Ministrowie w Rządzie TUSKA
Feminizm, ale tylko dla nadkobiet
Witam wszystkich :/
mecz
Płonie TĘCZA w Warszawie
Brawa dla sądów? Ekspresowe wyroki dla prawicowej hołoty.
Pracownik socjalny nie zapytał o dzieci na squacie
kolejny skandal