na forum działa znowu filtr
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: na forum działa znowu filtr
masz prawo do swojej oceny, dlatego ja tez mam prawo do druzgocącej oceny twojego postepowania i pewnie domyślasz się dlaczego komunikacja jest zaburzona? ( schizofreniczne zachowanie nie pomoze ukryć osobowosci czlowieka, choćby usilnie się starał
Dzidka
bardzo ładnie określiłaś swój stan psychiczny, ale aż taka szczerość nie była chyba wymagana
brawo dzibar - nareszcie dotarło do ciebie, że jesteś chora.
dzibar, zalecasz mi spokój. Ja tobie też, choć zdarzają się na forum także osoby, które w oczy plują bez rzeczowej argumentacji. Czasem dziwię się trochę adminowi, że nie reaguje. Jeśli jakieś moje wypowiedzi były niecenzuralne - w porządku, niech admin tnie. Jednak jeśli inni zachowują się jak rozpuszczone szczenięta, a nie dorośli ludzie to świadczy po prostu o ich poziomie dojrzałości. Nie przejmuj się dzibar pustymi wpisami. Jestem zaskoczony usbóstwem myśli niektórych osób na tym forum.
łukaszku, jesteś w hyde parku, chłopcze. każdy ma prawo wypowiedzieć się w sposób jaki uważa za stosowny. jak widzę, ty również korzystasz z tego prawa, tyle że swoje własne głupoty i swoją ocenę innych użytkowników ubierasz w bardziej okrągłe zdania. przyjmij do wiadomości, że są tacy, którzy wolą reagować w sposób bardziej bezpośredni na czyjeś pseudointelektualne wywody.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~no, nie o mnie wszak mowa. Bo co do mnie dociera, a co nie to juz moje filtry wiedzą najlepiej i niech tak pozostanie na zdrowie 

Dzidka
ale jesteście słabiutcy. Cieniutko, cieniutko...
Perkoz prawdopodobnie jesteś młodszy ode mnie, ale m.in. to forum pozwala Ci się do mnie zwracać per \"chłopcze\". Nawet jeśli nie brakuje Ci zdolności rozumowania (nad czym można by się głębiej pochylić - gdyby to było warte zachodu na tym forum) to już na pewno brakuje Ci kultury. A może po prostu jedno wynika z drugiego. A a... tylko próbuje niezdarnie Cię podpierać. Jak widać po wykrzykniku - krzykiem. To jest argument
))
Perkoz prawdopodobnie jesteś młodszy ode mnie, ale m.in. to forum pozwala Ci się do mnie zwracać per \"chłopcze\". Nawet jeśli nie brakuje Ci zdolności rozumowania (nad czym można by się głębiej pochylić - gdyby to było warte zachodu na tym forum) to już na pewno brakuje Ci kultury. A może po prostu jedno wynika z drugiego. A a... tylko próbuje niezdarnie Cię podpierać. Jak widać po wykrzykniku - krzykiem. To jest argument

łukaszku, chłopcze, najprawdopodobniej wydaje ci się, ze jesteś jedynym sprawiedliwym, najstarszym mędrcem na tym forum i masz mandat do tego, by pozostałych pouczać i wytykać wady (podpierając się pseudopsychologicznymi analizami osobowości). jednak tak tylko wydaje ci się. to jedynie złudzenie. widzę jednak, że dobrze czujesz się w tym świecie twoich iluzji.
Oprócz na forum działa znowu filtr - HYdE PaRK przeczytaj również:
lepiej późno niż wcale
Oświadcznie
kto idzie o zakład
Wojna?
prośba
też mi wizjonerzy
premierowi Tuskowi jest przykro
zagłosuje przeciw...
WIADOMOŚĆ DNIA
a ja...
na kogo!