nagłówek w starych decyzjach- prog. SYGNITY

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
cel.
Stażysta
Zajmuję się: sw
Kontakt:

nagłówek w starych decyzjach- prog. SYGNITY

Post autor: cel. »

W programie SYGNITY jak chcę wydrukować decyzje np. z maja 2017 r. czyli przed aktualizacją po której WYMAGANY jest nagłówek,to wyskakuje mi komunikat że brak nagłówka zgodnego z bla bla bla. Da sie to jakos obejść????. W decyzjach wcześniejszych nie było takiego "wymogu" więc czemu one generuja się z tym zapisem?
Zuzika12
Referent
Zajmuję się: SR,FA,ŚW,CP,DO,DW
Kontakt:

Re: nagłówek w starych decyzjach- prog. SYGNITY

Post autor: Zuzika12 »

Da się, zrób podgląd w html.
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Re: nagłówek w starych decyzjach- prog. SYGNITY

Post autor: SYGNITY »

cel. pisze:W programie SYGNITY jak chcę wydrukować decyzje np. z maja 2017 r. czyli przed aktualizacją po której WYMAGANY jest nagłówek,to wyskakuje mi komunikat że brak nagłówka zgodnego z bla bla bla. Da sie to jakos obejść????. W decyzjach wcześniejszych nie było takiego "wymogu" więc czemu one generuja się z tym zapisem?
Uprzejmie informuję, że wymaganie na nagłówek nie zawiera żadnej daty granicznej, wręcz przeciwnie, jest napisane, że ten nagłówek "ma być integralnym elementem decyzji administracyjnych przyznających świadczenie wychowawcze,
wydawanych przez samorządowe organy realizujące ustawę z dnia 11 lutego 2016 r. o pomocy państwa w wychowywaniu dzieci
." - co oznacza, że dotyczy wszystkich decyzji, a nie decyzji wydanych od jakiejkolwiek daty granicznej.

pozdrawiam
Tomek
ODPOWIEDZ