Też łódzkie - też cisza....
Patrząc na to jakie pisma wysmoliła Pani Minister do Rad Gminy itp jak to należy doceniać pracowników socjalnych to normalnie spodziewałam się milionów. A tu taki zaskoczenie. Żenua.....
W warmińsko-mazurskim też przyszły pieniądze od Wojewody ze wskazanie ile mają dostać pracownicy socjalni, ale czy dostaniemy to wielki ?. Jak co roku zresztą, wszystkim innym tylko nie nam. Przykre, że prawie co roku ktoś przeznacza pieniądze, żeby nas docenić A i tak te pieniądze nie trafiają do nas. Może czas na kontrolę, jak przy dodatkowych środkach z 300+, bo inaczej to nic się nie zmieni.
Pierwsze słyszę, że UW dają kase na nagrody, choć od wielu lat mam do czynienia z księgowością. UW dają kasę na częściowe utrzymanie Ośrodków, a na co idą te pieniądze decyduje kierownik i księgowy, bo kasa jest nie tylko na pobory ale na całe utrzymanie Ośrodka. U nas w listopadzie wszyscy dostali nagrody
A czy ktoś z Was widział jak wygląda to pismo w tym roku?
Ja widziałam je 2 lata temu, było tam wyraźnie zaznaczone że pieniądze mają trafić do pracowników socjalnych.