jasiak pisze:u mnie obliczyli 2 % od wypłaconych świadczeń
odliczyli program, szkolenie, kwotę na prowizje bankowe i resztę kasy z tego wypłacili pracownikom
to coś dostaliście zawsze lepszy rydz niż nic...
u nas nic
jasiak pisze:u mnie obliczyli 2 % od wypłaconych świadczeń
odliczyli program, szkolenie, kwotę na prowizje bankowe i resztę kasy z tego wypłacili pracownikom
no to szał, nie wiadomo na co teraz wydać ....LuuLane pisze:U nas jest dziewczyna która dostała tylko dodatek osłonowy, a my (dwie osoby) pomagaliśmy jej ogarnąć i sprawdzaliśmy poprawność dochodów i wydanych informacji. Jedna z nas dostała 300 brutto dodatku, druga 150 brutto dodatku, niezależnie od kosztów obsługi
ja nie narzekamiwonaj@ pisze:jasiak pisze:u mnie obliczyli 2 % od wypłaconych świadczeń
u nas nic
jasiak pisze: 25 kwie 2022, 9:08ja nie narzekamiwonaj@ pisze:jasiak pisze:u mnie obliczyli 2 % od wypłaconych świadczeń
u nas nic
na koniec listopada czy początku grudnia mam dostać za resztę wypłaconych DO
odliczą koszty głównie prowizje za przelewy i resztę wypłacą
ogólnie kasa rozliczana jest kwartalnieAndzia87 pisze: 04 maja 2022, 10:29 Ja też mam dostać to co zostanie po odliczeniu innych kosztów. A wiadomo w końcu czy to jest rozliczenie kwartalne czy roczne?
jasiak pisze: 25 kwie 2022, 9:08ja nie narzekamiwonaj@ pisze:jasiak pisze:u mnie obliczyli 2 % od wypłaconych świadczeń
u nas nic
na koniec listopada czy początku grudnia mam dostać za resztę wypłaconych DO
odliczą koszty głównie prowizje za przelewy i resztę wypłacą
to gruboAnka25 pisze: 09 maja 2022, 7:49 u mnie z kosztów obsługi finansowana jest część mojego wynagrodzenia, bo nie ma na nie środków![]()