namieszałam pomóżcie proszę - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 27 maja 2014, 13:41

Pani podjęła pracę, dochód z tego tytułu plus fundusz alimentacyjny powodują przekroczenie dochodu, zatem wysłałam wszczęcie postępowania dot. uchylenia decyzji.
Dzisiaj otwieram teczkę, chcę zrobić uchylenie decyzji i po konsultacji z koleżanką zajmująca się funduszem alimentacyjnym okazuje się, że Pani w oświadczeniu wpisała zbyt wysoką kwotę alimentów (doliczyła córkę, która pobiera sama na siebie alimenty, a jej nie wykazuje w składzie rodziny). Zatem może dalej pobierać dalej ZR z dopuszczalnym przekroczeniem.

Co teraz powinnam zrobić, zaraz do niej zadz., żeby poprawiła to oświadczenie, ale co z tym wszczęciem ??
qwertyu

Napisano: 27 maja 2014, 13:48

myślę że ci się zgubi a pani będzie szczęśliwa
-dorcia

Napisano: 27 maja 2014, 14:00

Nic się nie stało, po prostu wszczęcie postępowania w sprawie uchylenia decyzji należy umorzyć (decyzją) ponieważ postępowanie stało się bezprzedmiotowe
remi

Napisano: 27 maja 2014, 15:21

j.w.
Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą.
Witold Gombrowicz
Małgosia W.
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 14 maja 2014, 15:24
Zajmuję się:

Napisano: 27 maja 2014, 21:17

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????//
xvc

Napisano: 27 maja 2014, 22:49

wydaje mi się ze coś tu jest nie tak:
aby pobierać fa córka musi mieć w składzie rodziny matkę to dlaczego do rdzinnego matka córki która bierze sam na siebie FA nie wpisuje? jeśli jet w fa to w rodinnym musi być!!!! -uważam
może jak dodasz dziewczynę j jej fa to nie będzie przekroczenia?
ewita

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x