następny guru ma w poważaniu ludzi
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: następny guru ma w poważaniu ludzi
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html
co my ich obchodzimy: wyżej ( wcześniejszy linck - Bielecki mówi o konflikcie interesów - doradca p.Tusla tak mówi- a nizej już deklaruje wspołprace z Kaczyńskim sugerując słabosc ).
W moich oczach ktoś kto ma za nic to czy przeciętny Polak bedzie żył godniej za rok niz rok wcześniej - nie powinien miec z rządami nic wspólnego. Pomyłki sie zdarzają, ale czas to pieniadz i jak widać w UE nikt z 17-tki o tym nie zapomina, dlatego my tez nie mozemy sie nad soba użalać i ciagle tolerować ignorancję i prywatę
co my ich obchodzimy: wyżej ( wcześniejszy linck - Bielecki mówi o konflikcie interesów - doradca p.Tusla tak mówi- a nizej już deklaruje wspołprace z Kaczyńskim sugerując słabosc ).
W moich oczach ktoś kto ma za nic to czy przeciętny Polak bedzie żył godniej za rok niz rok wcześniej - nie powinien miec z rządami nic wspólnego. Pomyłki sie zdarzają, ale czas to pieniadz i jak widać w UE nikt z 17-tki o tym nie zapomina, dlatego my tez nie mozemy sie nad soba użalać i ciagle tolerować ignorancję i prywatę
Dzidka
jeszcze, żeby tak jedno miało coś do drugiego...
Dużo ma. Bo wiem jakim jesteś człowiekiem!!!!! ZERO....
ale Wam coś siadło z tymi feministkami. Co jest macie problemy w małżeństwie, czy związkach \"partnerskich\", czy jeszcze innych?
ola, co Ty wiesz.
i..., a Twoje są spełnione? he he
ola, co Ty wiesz.
i..., a Twoje są spełnione? he he
jeśli nawiązujecie do tego postu z feministkami, to jakoś pominęłyście wpisy osób, które się ze mną zgodziły, a nawet poparły moją wypowiedź. To mi wystarczy, żeby mieć poczucie, że nie tylko ja mam taką wizję \"feminizmu\".
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ależ Łukasz przecież Ty masz prawo do swojego zdania i nie uważam, abyś był zerem> Przecież doczekaliśmy się demokracji i wcale nie musimy juz klaskać jednakowo i mówić to co nam każą tylko to co naprawdę myślimy, pozdrawiam
Dzidka
Oprócz następny guru ma w poważaniu ludzi - HYdE PaRK przeczytaj również:
no, to mi się podoba!
Opinie z netu
\"wyginiecie jak dinozaury\"
to chyba nie jest wydarzenie z Polski
Do Dzibar - prośba o druki na ustalenie osobnego gospodarstwa domowego
Jest nam bardzo ciężko ale żyjemy
Jak finansowano opozycję?
PIĘTNOWANIE
dla tych co rozumieją... i innych
Janko Muzykant inaczej
on zdecyduje... śmiech na sali. Też mi figura
od razu się człowiekowi chce żyć
Pomóżcie wygrac z chorobą
tu nie ma koniecznosci zachowania równości płci?
potrzebuje pomocy
Blagam litosci