Blagam litosci
Blagam litosci
Kiedys popelnilam blad pozyczki splacalam pozyczkami.Dzis jestem na takim dnie ze chyba niema wyjscia.Mam 4 szieci ,niemam pracy mam zato komornikow i brak srodkow na utrzymanie sama nie sam rady.probowalam wszystkiego nawed modlitwa mi nie pomaga.Od 2 miesiecy nie robilam podstawowych oplad,boje sie ze mnie zamkna za dlugi a co z dziecmi.blagam pomuzcie ,jak troche sie uporam to tez pomoge takim jak ja,jastem po 40 i jest mi trudno znalesc prace ,latem chwytam sie wszystkiego ale teraz nie idzie zarobic blagam o pomoc ,nie klamie mozna mnie oswiedzic i przekonac sie jak zyje,chodz nie wiele chodz troche co kolwiek,wybaczcie ze tak prosze ale jestecsie moja ostatnia naszieja to moj numer kota 102014620000790202014397.Z gory dziekuje i pozdrawiam
Re: Blagam litosci
chyba nie myslisz że ktos w ciemno ci pomoże podając nr konta baknowego idź do mops niech tak wykonaja prace socjalną i poza udzieleniem zasiłku pomocga ci w innym zakresie.
Re: Blagam litosci
Proszę mi napisać ,czy ktokolwiek otrzymał jakąkolwiek pomoc pisząc tu na forum,pomijając nieetycznych i mało rozsądnych odpowiedzi niby to os pracowników socjalnych.Przykro się czyta podobne idio...y moi drodzy ,czy naprawdę w naszej Polsce nie ma ani jednego człowieka z sercem,pomijając już młodych ,którzy teraz sobie nieradzą a co będzie ja pokończą 50 siątkę .Powiedzcie mi jedno co za nienormalny człowiek założył to forum i po co ,aby poniżać już biednych i naiwnych ludzi...
Proszę się dobrze zastanowić i skasować to forum ,a może założyciel dostaje od strony dotacje z UE.
Proszę się dobrze zastanowić i skasować to forum ,a może założyciel dostaje od strony dotacje z UE.
Oprócz Blagam litosci - HYdE PaRK przeczytaj również:
następny guru ma w poważaniu ludzi
dla tych co rozumieją... i innych
Janko Muzykant inaczej
on zdecyduje... śmiech na sali. Też mi figura
od razu się człowiekowi chce żyć
Pomóżcie wygrac z chorobą
tu nie ma koniecznosci zachowania równości płci?
potrzebuje pomocy
potrzebuje opal i zywnosc
potrzebuje pomocy
Ordery jak lizaki
Cała DZIBAR
...
a gdzie jest porządek za platformy. Ktoś wie?
za rządów platformy? Niemożliwe? Przy tych rządach wszystko jest możliwe.
to jest teraz \"najważniejsze\" dla kraju