NIC TO - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 31 maja 2016, 9:49

Nic to że jestem wykończona psychicznie : Gdy robiłam przyłącza do nich poprzyłączałam wszystkie oryginały decyzji /po raz drugi/ przyznających świadczenia z funduszu U siebie zostawiłam ksera Co ja narobiłam Jak to naprawić
Głupek

Napisano: 31 maja 2016, 9:58

Narobiłam balaganu co ?
Głupek

Napisano: 31 maja 2016, 10:12

Nikt nie wysłał oryginałów po raz drugi ?
agłupek

Napisano: 31 maja 2016, 10:32

ja nie wysyłałam drugi raz, chociaż teraz się zastanawiam, że raczej powinnam, ale w sumie komornik juz dostał raz decyzje.
Gość

Napisano: 31 maja 2016, 10:37

Dzieki Gosciu że sie odezwałeś ...bo nikt nie chce mnie choć dobrym słowem poratować Jestem na DNIE rozpaczy Juz się nie nadaje do niczego...Może jednak KTOS wysłal Jeszcze czekam ...
Głupek

Napisano: 31 maja 2016, 10:53

a może jednak ... Co ja mam zrobić ?
Głupek

Napisano: 31 maja 2016, 10:53

Jest rozwiązanie - wydrukuj te decyzje jeszcze raz z programu i daj przełożonemu do podpisania, nie będzie uradowany, ale za to Tobie to pomoże. Daty na decyzjach zostaw te stare.
Powodzonka :)
kirikiri

Napisano: 31 maja 2016, 11:16

kirikiri ma rację,to najlepsze rozwiązanie.
Gość

Napisano: 31 maja 2016, 11:19

Dziękuję za poparcie, jest mi niezmiernie miło, że komuś mogą sie przydać moje rady.
kirikiri

Napisano: 01 cze 2016, 7:17

Kirikiri dziekiWiesz dlaczego tak zrobiłam W ustawie jest "decyzje" a nie ksera czy odpisy decyzji to mnie zwiodło Pozdrawiam I jeszcze jedno Jak weszłam na forum gdy robilam przyłącza przeczytalam że oryginały Dzieki jeszcze raz Pozdrawiam
głupek

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x