nie dostałam dodatku
nie dostałam dodatku
Witam, Jestem przyjęta na stanowisko pracownika socjalnego w OPS, Kierownik nie przyznał mi dodatku, do kogo mogę się poskarżyć? zaznaczam, że wychodzę w teren
Re: nie dostałam dodatku
to twoja pierwsza umowa jeśli jest na trzy miesiące czyli na tzw. okres próbny to dodatku nie będziesz miała, ja też tak miałam
To nie jest moja pierwsza umowa, pracuje w ops 15 lat tylko zmienił się kierownik i twierdzi, że nie mam dużo pracy w terenie:( jestem zła!
wyjasnienie strona MPiPS wyszukaj-dodatek za chodznie w teren
kochana nawet jeśli masz w terenie 1 wywiad to nalezy się Tobie kasa. Tegoe dodatku nie można uzalezniac od ilości klientów, masz być w terenie i tyle
beti nie masz racji, nie ma 50% gdzie Ty to wyczytałaś?
Moim zdaniem dodatek należy się bez względu na rodzaj umowy. Napisz pismo, pisemnie nie jest tak łatwo odmówić trzeba mieć podstawę prawną. Powodzenia
Moim zdaniem dodatek należy się bez względu na rodzaj umowy. Napisz pismo, pisemnie nie jest tak łatwo odmówić trzeba mieć podstawę prawną. Powodzenia
Wszyscy , którzy pisza o jakichs tam 50%, to czystej rasy nieuki i tłumany, niepotrafiący czytać - gdzie jest taki zapis!!!! co to mówi o tych wyimaginowanych 50% - idioci !!!
Oprócz nie dostałam dodatku - Dodatek 250zł przeczytaj również:
praca w terenie
dodatek a zwolnienie lekarskie
Dodatek 250 , praca w terenie
PODWYŻSZYĆ DODATEK !!!
Czy zastępcą kierownika ŚDS może być główna księgowa.
czy nalezy się dodatek osobom, które przeprowadzają wywiady z dłuznikami alimentacyjnymi?
Jakie dokumenty
dodatek 250 zł
dodatki 250
Komu przysługuje dodatek
mieszkanie socjalne
dodatek 250 zł. w Środowiskowym Domu Samopocy
urlop
dodatek dla pracownika socjalnego na urlopie
Pomoc
Dodatek a ilość wywiadów