nie mam daty wystawienia TW - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 18 maja 2015, 15:08

witam, pomocy - nie drukuje mi się data doręczenia upomnienia i koszty upomnienia co mam zrobić bo dostaję szału.....................
baśka123

Napisano: 18 maja 2015, 15:09

no i data wystawienia TW też sie nie pokazuje..............
baśka123

Napisano: 18 maja 2015, 15:23

a edytowałaś i wstawiłaś te daty i koszty ?
mandm

Napisano: 18 maja 2015, 16:07

koszty 11,60 mam wprowadzone w parametrach, w szablonie TW-1 wielopozycyjny w części E pozycja 10 jest znacznik DKosztyUpomnienia i myślałam że to wystarczy i pobierze mi to automatycznie;
natomiast co do daty doręczenia upomnienia - w szablonie w części E, pozycja 9 mam znacznik DataDoreczeniaUpomn a pole nadal jest puste. no i
w części głównej TW-1 pozycja 2 w szablonie jest znacznik Data, a i tak nic sie nie wstawia...
baśka123

Napisano: 18 maja 2015, 18:31

no to witaj w klubie, ponoć te dane mają się "wczytać" po zatwierdzeniu TW, ale u mnie się nie wczytują i stoję z robotą...

mandm - co masz na myśli pisząc "edytowałaś i wstawiłaś te daty i koszty?"- chodzi ci o edycję szablonu - tam możesz jedynie znaczniki wstawić a takowe mam,
chyba że myslisz o edycji poszczególnych TW....
iza65

Napisano: 19 maja 2015, 10:03

podpowiedzcie nam co i jak
baśka123

Napisano: 19 maja 2015, 11:04

dołączam się do prośby, mam te same problemy,
bogdanka

Napisano: 19 maja 2015, 12:54

a nie możecie tego ręcznie wpisać? :)
bnh

Napisano: 19 maja 2015, 13:11

Jeśli chodzi o szablon TW-1 wielopozycyjny w pozycji 2 jest znacznik Data, w części E poz. 9 jest DataDoreczeniaUpom, w poz. 10 jest DKosztyUpomnienia.
A czy robiłyście drogie panie doręcznie upomnień w programie, czyli Windykacja - Obsługa windykacji - wybieramy np. po nazwisku interesujące nas upomnienie. W dolnym menu wybieramy Doręcz i wpisujemy datę doręczenia owego upomnienia. Zatwierdzamy, następnie wciskamy Wykonaj/Uprawomocnij i tam też stosowną datę wpisujemy. Akceptujemy. I teraz z decyzji z której było upomnienie robimy tytuł. Po zatwierdzeniu tytułu powinno wszystko grać i data wystawienia tytułu i data odebrania upomnienia oraz koszty upomnienia. Pozdrawiam
KyNyO

Napisano: 19 maja 2015, 14:30

dzieki za poradę :)
bogdanka

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x