koszty 11,60 mam wprowadzone w parametrach, w szablonie TW-1 wielopozycyjny w części E pozycja 10 jest znacznik DKosztyUpomnienia i myślałam że to wystarczy i pobierze mi to automatycznie;
natomiast co do daty doręczenia upomnienia - w szablonie w części E, pozycja 9 mam znacznik DataDoreczeniaUpomn a pole nadal jest puste. no i
w części głównej TW-1 pozycja 2 w szablonie jest znacznik Data, a i tak nic sie nie wstawia...
no to witaj w klubie, ponoć te dane mają się "wczytać" po zatwierdzeniu TW, ale u mnie się nie wczytują i stoję z robotą...
mandm - co masz na myśli pisząc "edytowałaś i wstawiłaś te daty i koszty?"- chodzi ci o edycję szablonu - tam możesz jedynie znaczniki wstawić a takowe mam,
chyba że myslisz o edycji poszczególnych TW....
Jeśli chodzi o szablon TW-1 wielopozycyjny w pozycji 2 jest znacznik Data, w części E poz. 9 jest DataDoreczeniaUpom, w poz. 10 jest DKosztyUpomnienia.
A czy robiłyście drogie panie doręcznie upomnień w programie, czyli Windykacja - Obsługa windykacji - wybieramy np. po nazwisku interesujące nas upomnienie. W dolnym menu wybieramy Doręcz i wpisujemy datę doręczenia owego upomnienia. Zatwierdzamy, następnie wciskamy Wykonaj/Uprawomocnij i tam też stosowną datę wpisujemy. Akceptujemy. I teraz z decyzji z której było upomnienie robimy tytuł. Po zatwierdzeniu tytułu powinno wszystko grać i data wystawienia tytułu i data odebrania upomnienia oraz koszty upomnienia. Pozdrawiam