Nie rozpatrzono zamiast przyznać:( - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 mar 2019, 14:55

Mam problem. W ferworze rozpatrywania wniosków tylko dla rodziców, trafił mi się jeden na wszystkich członków rodziny i przez pomyłkę dla dzieci zaznaczyłam bez rozpatrzenia zamiast przyznać. Wniosek jest zatwierdzony niestety. Pomóżcie proszę czy jestem w stanie na tym etapie jakoś przyznać karty dla dzieci? Może ktoś miał podobny przypadek?
PatiS
Praktykant
Od: 03 sie 2016, 9:02
Zajmuję się:

Napisano: 19 mar 2019, 15:28

tak miałem i to niedawno też w ferworze walki :lol: Na tym etapie trzeba nowy wniosek zrobić, gdzie nie przyznajesz rodzicom kdr, a już tylko dzieciom - jako uzupełnienie rodziny. Wtedy program nie naliczy przynajmniej dodatkowych kosztów.
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 19 mar 2019, 15:35

Dzięki bardzo za podpowiedź. Pozdrawiam :)
PatiS
Praktykant
Od: 03 sie 2016, 9:02
Zajmuję się:

Napisano: 20 mar 2019, 11:59

PatiS pisze:Mam problem. W ferworze rozpatrywania wniosków tylko dla rodziców, trafił mi się jeden na wszystkich członków rodziny i przez pomyłkę dla dzieci zaznaczyłam bez rozpatrzenia zamiast przyznać. Wniosek jest zatwierdzony niestety. Pomóżcie proszę czy jestem w stanie na tym etapie jakoś przyznać karty dla dzieci? Może ktoś miał podobny przypadek?
Niestety program nie jest dostosowany poczywscie do takich pomyłek i trzeba klepnąć dodatkowy wniosek- śmieszne ale co zrobić w końcu wymagania pisze "ministerstwo"
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x