nieaktualny druk zaświadczenia lekarskiego

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
kasia7
Starszy referent
Zajmuję się: świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, 500+
Kontakt:

nieaktualny druk zaświadczenia lekarskiego

Post autor: kasia7 »

co robicie jak wam przynoszą na starym druku? u mnie jest tak cały czas, ja wiem że nie zmieni sie od kiedy kobieta była pod opieka medyczną, ale musza raczej na nowym druku? tylko maja pretensje bo nagłówek i podpis troche zmieniony
admin.2021
Referent
Zajmuję się: ŚW.
Kontakt:

Re: nieaktualny druk zaświadczenia lekarskiego

Post autor: admin.2021 »

Mimo wszystko prosimy o powtórne przyniesienie na nowym druku. U nas to co trzecia osoba ma na złym, no ale trzeba się trzymać tych przepisów.
kasia7
Starszy referent
Zajmuję się: świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, 500+
Kontakt:

Re: nieaktualny druk zaświadczenia lekarskiego

Post autor: kasia7 »

ok, dzięki. Mam jeszcze taki dylemat jak postąpić, osoba w 2018 r. pracowała tylko miesiac, później przeszła na urlop wychowawczy, czyli robie jej utratę, jak zaszła w ciąże wróciła do pracy i od razu poszła na zwolnienie, dziecko urodziło się w sierpniu 2020 r. i powinna mieć macierzyński, tylko że jeszcze nie miała wypłaconego nawet całego chorobowego, a z macierzyńskim nie wiadomo jak będzie bo wiemy jakie opóźnienia ma ZUS. Czy dobrze mysle żeby póki co wziąć zaświadczenie z chorobowego, mimo że teoretycznie powinna mieć już macierzyński?
ODPOWIEDZ