nienależnie mi płacono, proszę o radę
Re: nienależnie mi płacono, proszę o radę
dobre, dobre jak kasjerka w banku się pomyli to buuuuuli, że az miło
ale w śr jest przepisy umożliwiający sciągnięcie kwoty nawet jeśłi jest wynikiem błedu urzędnika
może to niebyt spraweidliwe, ale to żeby oddawała osoba która sie pomyliła to też sprawiedliwe nie jest
a co do kasjerki, to wcale nie jest taka sama sytuacja, ona nie ma możliwości udowodnić komu faktycznie źle wypłaciła (brakuje jej i tyle) , tutaj jest inna sytuacja wiadomo komu , kiedy i ile
może to niebyt spraweidliwe, ale to żeby oddawała osoba która sie pomyliła to też sprawiedliwe nie jest
a co do kasjerki, to wcale nie jest taka sama sytuacja, ona nie ma możliwości udowodnić komu faktycznie źle wypłaciła (brakuje jej i tyle) , tutaj jest inna sytuacja wiadomo komu , kiedy i ile
terefere czasami i kasjerka ma taką możliwość (pracowałam 15 lat jako kasjerka w banku i wiem coś na ten temat, ale zwrot to dobra wola klienta) , a co jak podwójnie wyśle alimenty komornik???? czy zajmie kolejne alimenty? one są nie \"sciagalne\" przzez żadnego komornika, więc i samego soebie ???? jak myślicie
i ja tez oddaję jak mi wydadza zbyt dużo, ale nie jest to odpowiedź na moje konkretne pytanie
czasai ma czasami nie ma , w św rodzinych zawsze ma czarno na białym nie należało się i pokwitowanie tego pobrania
a kasjerka ma pokwitowanie że os wzięła wiecej
nawet jak 1 klient byłby jednego dnia to i tak nie udowowdnisz bo nie masz pokwitowania, równie dobrze mógłby powiedzieć że to ty wziełaś ,
a kasjerka ma pokwitowanie że os wzięła wiecej
nawet jak 1 klient byłby jednego dnia to i tak nie udowowdnisz bo nie masz pokwitowania, równie dobrze mógłby powiedzieć że to ty wziełaś ,
na pytanie o tego komornika nikt mi nie odpowiedział a zaintrygował mnie ten temat
Niech zajmie kolejne, w końcu nadpłacił w poprzednim miesiącu. może to udowodnić ma przecież dokumenty stwierdzające nadpłatę. Taj jak OPS ma listę wypłat z której wynika że Pani lady_plaga brała pieniążki. Toż do jasnej ch.....bądźmy uczciwi. Właśnie cały problem polega na tym że niektórzy kombinują jak tu się wzbogacić za darmo czyimś kosztem.
jak płacił bo się pomylił to niech buli, płacą mu między cinnymi za myślenie, łatwo brać kasę za ściągnięte długi ,ale trudniej pomysleć, a jakim prawem ma zaqbrać kolejne alimenty? alimenty są nieściągalne, babka może oddać sprawę do sądu
no co racja to racja, kazdy ma jakas odpowiedzialnosc w swojej pracy
Oprócz nienależnie mi płacono, proszę o radę - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
nienależnie pobrane świadczenia z FA
umorzone nienaleznie pobrane i odsetki- sygnity
Co z Becikiem jak ojciec jest obcokrajowiec?
Potrącenie z bieżących
co z becikowym???
co z tym przypadkiem
odsetki kochane:)
nienależnie co?
znowu PIT 8 c
znowu PIT 8 c
becik-koordynacja
czy oryginał?
czy becik podlega koordynacji?
Faktyczny ojciec inny niż na akcie urodzenia.
odsetki przy ratach
Becikowe