nienależnie pobrane czy nie wyjaśnienie ministerstwa
nienależnie pobrane czy nie wyjaśnienie ministerstwa
Czy ma ktoś może wyjaśnienie ministerstwa co do kwestii - Osoba która ma ustalone prawo do np. dodatku piel wstecz nie musi zwracać zp ponieważ strona nie powinna ponosić konsekwencji takiego obiegu sprawy.
Re: nienależnie pobrane czy nie wyjaśnienie ministerstwa
a było takie wyjaśnienie? tez mam taką sytuację
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja n ie kojarzę takiego wyjaśnienia
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Witam. dzwoniłem do mojego UW i tak mnie poinformowano że ministerstwo stoi na takim stanowisku żeby nie żądać zwrotu kasy w takich przypadkach i analogicznych ale nie mają tego na piśmie. Więc poradzono mi żeby pisać do ministerstwa. Jak raz pisałem do ministerstwa to oni mi odpowiedzieli ale i napisali zeby nie pisać do nich pojedynczych zapytań tylko kierować je do UW a oni zbiorcze mają dopiero wysyłać do ministerstwa. W obiegu cosik takiego jw na pewno jest tylko czy ktoś to udostępni
Oprócz nienależnie pobrane czy nie wyjaśnienie ministerstwa - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Aktualizacja w SYGNITY
jak to jest
Signity zmiana dec. o SP
ŚP jaki art KPA
upoważnienie kierownika OPS
żona na męża
czy przyznać zas.piel?
decyzja ROPS a zmiana decyzji przyznającej świadczenie pielę
ZMIANA DECYZJI NIE PRAWOMOCNEJ
Jak robicie zmianę ŚP w sygnicie?
Dec. zmieniająca ŚP
opiekun prawny a dodatek urodzenia dziecka