Jakiś dokument potwierdzający to zgłoszenie? Oświadczenie jakieś? Zaświadczenie od pracodawcy? Cokolwiek? Bo jeśli zgłosiła oficjalnie i masz na to "kwity" to jest podstawa do postępowania. A jeśli pani "x" rozmawiała z panią "y" w sklepie zoologicznym po pracy to trochę za mało żeby uznać to za dopełnienie obowiązku o poinformowaniu urzędu o jakichkolwiek zmianach.svnderka pisze:Pani "x" pobierała stypendium szkolne na rzecz uprawnionego syna "x". Podjęła zatrudnienie w listopadzie 2018 - twierdzi, że ten fakt został zgłoszony, ale Pani "y", która wcześniej to prowadziła uznała, że za grudzień jej pieniądze się należą (mimo, że miała przekroczenie dochodu).
... Robisz dokładnie tak jak opisałem:ewcik0291 pisze:Hej. Mam prośbę mógłby mi ktoś z Was powiedzieć jak powinnam prawidłowo przeprowadzić postępowanie administracyjne dotyczące "starego" roku szkolnego 2017/2018?? Wyszło na jaw od osób trzecich i mam na to dokument, że córka (członek rodziny) podjęła zatrudnienie od 15 marca 2018 r. wzięłam dochód za kwiecień 2018 i od maja 2018 r. ma nienależnie pobrane stypendium szkolne???
Jak byście to ugryźli ???
Nie wiem czemu Ci trzeba pisać osobnego posta skoro dokładnie to samo jest w poście powyżej. Czytaj dokładniej, nikt się nie lubi powtarzać.ewcik0291 pisze:Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc???![]()