nienaleznie pobrane świadczenia
Re: nienaleznie pobrane świadczenia
Nikt nigdy nie zawinił ? to tylko ja popełniłem błąd ? Jak z tego wybrnąć ?

Ja nadal nie wiem co robić Nie wiem czy mam pecha że nikt mi nie odpowiada, czy to trudny temat...Proszę ..moze KTOŚ miał taką sytuację
Jeszcze tylko 3 mies zastępuje koleżanke ale chciałbym po sobie zostawić SPOKÓJ..proszę !
A dlaczego wypłaciła za dużo świadczeń- była błędna decyzja?
To ja zawinilem Kobitka przyniosła zaśw o powrocie do pracy z u.wychowawczego Włożyłem do kartonika i kazalem przynieść zaśw o dochodach za II mies Nienaleznie miala 400 zł za II mies wypłacone Chetnie oddała Pieniądze są ale to moja wina co z decyzją Jestem na zasyępstwie 7 mies i na szczęście jeszcze tylko kilka Prosze pomoc mi
Nie wiem ....co KTOŚ się odezwie to już po raz drugi nie odzywa się ....A może choć podpowiedzcie mi gdzie znajde odpowiedź
Normalna procedura- wszczęcie postępowania ... decyzja uchylająca w części dot.dod. z tyt. urlopu wych.......ustal nienależnie pobrane świadczenie i odstąp od zobowiązania do zwrotu/egzekwowania nalezności z uwagi na wpłatę należności w dniu....
dzięki serdecznościowe ..Koleżnka powiedziała tak samo jak Ty ale że wznowieniem a nie wszczęciem zacząć Ja już nie wiem co ...Straszne jak czegoś nie wiem..
Oprócz nienaleznie pobrane świadczenia - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Jak mi policza dochód
Nowa informacja o szkoleniach
zgon osoby niepełnosprawnej - szo
Sygnity - nadpłacone składki - jak to zrobić w programie
utracić Fundusz Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych?
Rodzcielski a...
nienależnie pobrany zasiłek pielegnacyjny i co dalej?
UCHYLENIE A ZAKOŃCZENIE
PORADZCIE PROSZE
szo a skład rodziny
Przedłużony zasiłek dla bezrobotnych
Do Elmera - opiekun prawny a SZO
rodzicielski
Czy za luty należy się samotne?
czy przyznać zasiłek pielęgnacyjny
nienależnie pobrane świadczenie pielęgnacyjne