nienaleznie pobrane świadczenia

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ZORRRO

Re: nienaleznie pobrane świadczenia

Post autor: ZORRRO »

Nikt nigdy nie zawinił ? to tylko ja popełniłem błąd ? Jak z tego wybrnąć ?
ZORRRO

:( Nikt nigdy nie zawinił ? to tylko ja popełniłem błąd ? Jak z tego wybrnąć ?
ZORRRO

Ja nadal nie wiem co robić Nie wiem czy mam pecha że nikt mi nie odpowiada, czy to trudny temat...Proszę ..moze KTOŚ miał taką sytuację
ZORRRO

Jeszcze tylko 3 mies zastępuje koleżanke ale chciałbym po sobie zostawić SPOKÓJ..proszę !
~o~

Post autor: ~o~ »

A dlaczego wypłaciła za dużo świadczeń- była błędna decyzja?
ZORRRO

To ja zawinilem Kobitka przyniosła zaśw o powrocie do pracy z u.wychowawczego Włożyłem do kartonika i kazalem przynieść zaśw o dochodach za II mies Nienaleznie miala 400 zł za II mies wypłacone Chetnie oddała Pieniądze są ale to moja wina co z decyzją Jestem na zasyępstwie 7 mies i na szczęście jeszcze tylko kilka Prosze pomoc mi
ZORRRO

Nie wiem ....co KTOŚ się odezwie to już po raz drugi nie odzywa się ....A może choć podpowiedzcie mi gdzie znajde odpowiedź
~o~

Normalna procedura- wszczęcie postępowania ... decyzja uchylająca w części dot.dod. z tyt. urlopu wych.......ustal nienależnie pobrane świadczenie i odstąp od zobowiązania do zwrotu/egzekwowania nalezności z uwagi na wpłatę należności w dniu....
ZORRRO

dzięki serdecznościowe ..Koleżnka powiedziała tak samo jak Ty ale że wznowieniem a nie wszczęciem zacząć Ja już nie wiem co ...Straszne jak czegoś nie wiem..
~o~

wszczęcie na 100%
ODPOWIEDZ