niepełnoletnia matka

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
aniakra123
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

niepełnoletnia matka

Post autor: aniakra123 »

!7 -latka złożyła wniosek o zas. rodzinny dla swojego dziecka, jednocześnie matka pobiera zas. rodzinny na tą 17-latkę.System sygnity daje odmowę ponieważ na 17-latkę jest pobierany za. rodzinny.
Podpowiedzcie jak to wprowadzić w systemie bo żeby wydać dec. przyznającą
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: niepełnoletnia matka

Post autor: ewalu »

coś źle wprowadziłaś bo mi ładnie przyznał jak robiłam ostatnio :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
aniakra123
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Sprawdziłam wszystko i ciągle to samo, wprowadziłam że ojciec nieznany , ale powodem odmowy jest to że na 17 latkę jest przyznany zas. rodzinny
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

może coś zepsuli przy aktualizacji ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
aniakra123
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

No właśnie 500+ przyznaje, jednorazową zapomogę z tyt. ur. też a zasiłku rodzinnego nie
ODPOWIEDZ