NIESLUSZNIE WYPLACONY ZASILEK - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 28 lis 2009, 0:36

nieslusznie zostal wyplacony zasilek pogrzebowy.Zmarly mial mieszkanie ktore przepisal za dochowanie.Mimo to osoba ktora odziedziczyla majatek poszla do MOPS-u po zasilek pogrzebowy.Wnioslam do tejze instytucji donos o tym fakcie.W odpowiedzi otzymalam ze nie jestem spadkobierca i zadnejinformacji mi nie udziela.
GDZIE MAM TERAZ NAPISAC? DO BURMISTRZA POD KTORY podlega MOPS czy do SKO?
~KAJA

Napisano: 28 lis 2009, 10:12

informacji nie udzielą, ale sprawdzić powinni, czy przywołane okoliczności nie zaszły.. czy mają wpływ na przyznane świadczenie.. i tyle..
~delfi

Napisano: 28 lis 2009, 20:39

szmata
~WRRR

Napisano: 28 lis 2009, 23:35

dziekuje z odpowiedz tez mi sie tak wydaje ze informacje powinni sprawdzic
~KAJA

Napisano: 28 lis 2009, 23:44

a czy ty wiesz ze zasiłek pogrzebowy płaci ZUS a nie MOPS
MOPS tylko płaci za pochowek
~madzia

Napisano: 28 lis 2009, 23:48

wypłacil mops bo to byly osoby bezrobotne korzystaly z obiadow i innych swiadczen z mopsu
~KAJA

Napisano: 28 lis 2009, 23:51

mops wypłacil ponad 2 tys.zl na jedna osobe zmarla
~KAJA

Napisano: 28 lis 2009, 23:54

postanowilam napisac donos poniewaz zmarly to ojciec mojego syna zalegajacy z alimentami za 5 lat.
Przed smiercia postanowil przepisac moeszkanie w ktorym mieszkal za wodka jakiemus tam.I ten ktos jak on zmarl poszedl do mopsu po pieniadze mimo ze odziedziczyl mieszkanie.
~KAJA

Napisano: 29 lis 2009, 14:11

Jeśli jest tak, jak piszesz, to zamiast zajmować się głupotami i pisaniem donosów weź się do roboty - dziecku przysługuje roszczenie w formie zachowku.
~CKM

Napisano: 29 lis 2009, 21:32

niestety zachowek sie nie nalezy poniewaz zle napisalam sprzedal mieszkanie zachowek sie nie nalezy
~KAJA

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x