Sko stwierdziło nieważność swojej decyzji na szo od 1 listopada 2013 do listopada 2015, co dalej z taką decyzją? czy babka ma do zwrotu od listopada i robimy to my czy SKO?
jesli stwierdzili niewaznosc jednej to chyba musza wydac teraz druga (rozumiem,ze wto byla decyzja z odwolania, ktore teraz pozostaje nie rozstrzygniete)....a poza tym chyba cos z datami namieszalas? jak mialo byc przyznane do konca pazdziernika 2013 skoro jest od 1.11,2013?
lipcu 13 kobieta złożyła o szo, daliśmy odmowę i wysłaliśmy do sko, natomiast sko uchyliła naszą i kazało przyznać od lipca do listopada 2015. Teraz stwierdzili nieważność swojej decyzji od listopada 13 do listopada 2015. Czy robić nienależnie pobrane mamy my czy sko?
ja też miałem kiedyś taką decyzję, ale nawet SKO nie może omijać okresów zasiłkowych więc olałem i płaciłem tylko do końca października (znaczy tak w program wprowadziłem) + Zadzwoniłem do nich, że chyba się lekko rozpędzili - powiedzieli, że wyprostują. A na nowy OZ przyznałem normalnie po wniosku strony.
to trzeba było nie dzwonić tylko wystąpić na piśmie. Poza tym nic nie groziło za włączenie myślenia i nie wypłacania tego. Mogłaś również pisać do prokuratury.
Teraz ty robisz NP
ja dalej nie rozumiem:)
\"kazalo przyznac\" to znaczy,ze oni przyznali czy ty przyznalas? a \"teraz stwierdzili niewaznosc swojej decyzji\" - czyli jednak oni przyznali? a teraz stwierdzili niewaznosc - ale tylko niewaznosc jej od listopada 2013 do listopada 2015 a dalej ta decyzja jest wazna w czasie od lipca do pazdziernika??? nie ogarniam tego:D stwierdzenie niewaznosci decyzji znaczy dla mnie ze cala decyzja jest niewazna czyli nalezy wydac druga - wazna i wydana na okres zasilkowy....