niezałatwienie sprawy w terminie - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 13 lut 2012, 14:29

ma ktos może wzór zawaidomienia o niezałatwieniu sprawy w terminie???proszę o jakiś wzór
~tasia

Napisano: 13 lut 2012, 14:54

ZAWIADOMIENIE
o przedłużeniu terminu do załatwienia sprawy

Kierownik Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w .......... działając na podstawie upoważnienia Burmistrza ...........z dnia 04.09.2009r dotyczącego postępowania w sprawie świadczeń rodzinnych a także do wydawania w tych sprawach decyzji oraz na podstawie art. 36 § 1 ustawy z dnia 14 czerwca 1960r. Kodeks postępowania administracyjnego (tekst jednolity Dz.U. Z 2000r. Nr 98, poz. 1071 z późn. zm.)

zawiadamia

iż w przeprowadzanym postępowaniu w sprawie ........ z wniosku Nr .........z dnia ........z uwagi na skomplikowany charakter rozpoznawanej sprawy nie jest możliwym zachowanie przez Organ I instancji terminów załatwiania spraw administracyjnych określonych w art. 35 Kodeksu postępowania administracyjnego i w związku z tym termin załatwienia rozpoznawanej sprawy nastąpi w późniejszym terminie.
~jonek21

Napisano: 13 lut 2012, 15:29

musisz jeszcze w zawiadomieniu wskazać nowy termin załatwienia sprawy
~codino

Napisano: 13 lut 2012, 16:37

dzięki wielkie
~tasia

Napisano: 20 lut 2012, 19:15

napisałam pismo i czekam na odpowiedz mija 30 dni urzad mi nie odpowiada jak mam napisać do nich aby odpowiedzieli na moje pismo , dzwonilam wczesniej co z odpowiedziami a oni że nic , nikt nie ma ochoty na nie odpowiedziec ,, chcę się powołać na jakieś przepisy aby mi odpowiedzieli na pismie prosze podać jakmam to napisać , dziękuje
~Ela

Napisano: 21 lut 2012, 15:09

Napisz do urzędu nadrzędnego nad tym, do którego pisałaś informując, że Ci nie raczyli odpowiedzieć.
~L12

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x