niezgodnosc

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
~gosia

niezgodnosc

Post autor: ~gosia »

stara sprawa ale jak z tego sie wyplatac, babka pobierała od czewca 2007 zaliczke a teraz fundusz, dłuznik wszystko spłacil ale wyszła niezgodnosc z komornikiem, okazało sie że nie wiem jak to sie stało ale komornik twierdzi że nie miał pierwszej decyzji przyznajacej tej kobiecie zaliczke to jest od czerwca do sierpnia 2007 i teraz komornik twierdzi ze za ten okres kobieta ma nienaleznie pobrane niech mi to ktos wytłumaczy bo zwariuje
~Elmer

Re: niezgodnosc

Post autor: ~Elmer »

komornik niech się zajmie tym co ma w swoim zakresie czynności a nie wydawaniem opinii o nienależnym.
Rozumiem, że dłużnik spłacił wszystko wg komornika? U Was widnieje jeszcze zadłużenie? Jeżęli tak to miałem podobną sprawę (komornik już nawet zdążył zrobić zakończzenie postępowania). Teraz zrób ładne pismo do komornika, prześłij mu ponownie tą decyzję. Komornika jak już zakończył sprawę i to się uprawomocniło powienie przesłać do was informację o konieczności złożenia wniosku o wszczęcie egzekucji (jakoś tak się to nazywało - nie chce mi się szukac w parpierach) i będzie prowadził egzekucje na was wniosek
~gosia

Re: niezgodnosc

Post autor: ~gosia »

no własnie wysłałm jeszcze raz decyzje i maja to jeszcze raz u siebie rozliczyc i przysłac jeszcze raz informacje, dzięki Elmer
ODPOWIEDZ