Mam problem, wniosek o zr u jednego z małżonków jest utrata drugi pracuje w tej samej firmie ale raz był zatrudniany na zlecenia potem pare miesiecy umowa agencyjna przez kogoś innego ale u tego samego pracodawcy i w końcu zatrudniony przez firme na umowę długoterminową/( tak tłumaczy strona). Jak tu teraz liczyć uzysk /utratę czy jako ciagłość. /babka twierdzi że to ciągłość tylko teraz na normalna umowę bez pośredników? Problem w tym ,że również w związku z utrata pracy zony trzeba rozbić podatek i tu wyszły kwiatki.Sumując dochody z pit 11( po to były aby rozbić należny),dochody różnią się z tym co jest z MF i u jednego i drugiego z małżonków z pit 11 i ( męża gdzie było kilka umów i 2 pit 11)Mało tego coś mi nie gra z zus tam sa niże składki niz na 11 pit. Podpowiedzcie obawiam sie ,że albo było złe zeznanie podatkowe albo gdzieś jestem ślepa albo były jakieś korekty o czym nie wiem a strona stwierdzi,że wszystko jest ok bo osobiście była w skarbowym. Zależy mi na czasie , pisać do us ? ale oni pewnie przyślą to co z Mf a to mi za dużo nie wniesie do sprawy czy do pracodawców? Co z tym fantem zrobić> Proszę podpowiedzcie, noc z bańki Jeszcze co z tym jego zatrudnieniem? ciagłość czy uzysk. Nie ma świadectwa ale na jego prosbe firma może wydać.