niskie wydatki - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 20 wrz 2022, 8:00

proszę podpowiedzcie, jak to u Was wygląda gdy np. wydatki ze względu na brak co,ccw i gazu wynoszą tylko 50 zł, a dodatek wyjdzie duzo większy ze względu na ryczałt? Jesli wnioskodawca chce aby ryczałt przekazac zarzadcy a wydatki ma mniejsze niż kwota dodatku łacznie z ryczałtem to co z tą nadwyżką pieniędzy u zarządcy?
Mikolaze
Referent
Od: 05 lis 2021, 20:42
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe

Napisano: 20 wrz 2022, 8:28

Mikolaze pisze:
20 wrz 2022, 8:00
proszę podpowiedzcie, jak to u Was wygląda gdy np. wydatki ze względu na brak co,ccw i gazu wynoszą tylko 50 zł, a dodatek wyjdzie duzo większy ze względu na ryczałt? Jesli wnioskodawca chce aby ryczałt przekazac zarzadcy a wydatki ma mniejsze niż kwota dodatku łacznie z ryczałtem to co z tą nadwyżką pieniędzy u zarządcy?
jeżeli wnioskodawca oświadcza, ze chce na konto zarządcy to ja tak przelewam...problem z głowy i sie nie zastanawiam :)
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Napisano: 20 wrz 2022, 8:30

:-) pisze:
20 wrz 2022, 8:28
Mikolaze pisze:
20 wrz 2022, 8:00
jeżeli wnioskodawca oświadcza, ze chce na konto zarządcy to ja tak przelewam...problem z głowy i sie nie zastanawiam :)
robię dokładnie tak samo
młoda

Napisano: 20 wrz 2022, 9:12

no ja też, myslalam moze ze macie inna praktyke:)
Mikolaze
Referent
Od: 05 lis 2021, 20:42
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x