no i co żeście narobili?:P - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 30 maja 2014, 12:11

dyskusja na forum pracowników socjalnych:

viewtopic.php?f=2&t=207152307
Gość

Napisano: 30 maja 2014, 12:38

Wszystko zależy od podejścia pracowników, jak ktoś z ŚR podchodzi do sprawy w taki sposób, że pracownicy socjalni są od robienia wywiadów jak ....to nic dziwnego że pracownicy socjalni są oburzeni. my mamy super współpracę z nimi, nie powiem żeby byli zadowoleni z takiego obrotu sprawy, ale wywiady w dużej części już mamy porobione i nie ma z tym żadnego kłopotu.
Olala
Praktykant
Od: 11 kwie 2014, 9:45
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 13:23

jeżeli kolezanki moje atakują mnie kwasem ze tego nie będą robiły a i chcą kasy z tego powodu
a po drugie dlaczego mam to robić droga służbową chodzić na skargę ze po 14 dniach nie zrobiły ?

po coś są ci pracownicy socjalni dostają dodatki, za wykonywanie pracy w sowim zakresie obowiązków itp. a gdzie w ustawach jest zapisane ze za zdo mają dostać 40 zł :lol:
ja od zeszłego roku dostałam raz premie wow 180 zł netto absurd
co chwile ustawy zmienia co chwile dodają obowiązki co ani premii anie wypłaty adekwatnej do pracy :|
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 14:04

ojjjj w jednej pracy się ludzie gryzą .... nie można inaczej przecież nikt z świadczeni nie wymyślił wywiadów do zdo a swoją drogą nikt nie lubi extra pracy
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 14:40

Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie i w której ustawie/projekcie był zapis o tych 40zł...
marzenka

Napisano: 30 maja 2014, 14:51

a u nas niektórzy pracownicy socjalni sami kiedyś ogłaszali ludziom że jest takie świadczenie, żeby składali wnioski, a dziś jak się zaniesie pani wniosek o wywiad to marudzi że zasypujemy ją robotą
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 14:55

https://www.mpips.gov.pl/bip/projekty-ak ... ych-ustaw/
marzenka pisze:Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie i w której ustawie/projekcie był zapis o tych 40zł...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x