Wszystko zależy od podejścia pracowników, jak ktoś z ŚR podchodzi do sprawy w taki sposób, że pracownicy socjalni są od robienia wywiadów jak ....to nic dziwnego że pracownicy socjalni są oburzeni. my mamy super współpracę z nimi, nie powiem żeby byli zadowoleni z takiego obrotu sprawy, ale wywiady w dużej części już mamy porobione i nie ma z tym żadnego kłopotu.
jeżeli kolezanki moje atakują mnie kwasem ze tego nie będą robiły a i chcą kasy z tego powodu
a po drugie dlaczego mam to robić droga służbową chodzić na skargę ze po 14 dniach nie zrobiły ?
po coś są ci pracownicy socjalni dostają dodatki, za wykonywanie pracy w sowim zakresie obowiązków itp. a gdzie w ustawach jest zapisane ze za zdo mają dostać 40 zł
ja od zeszłego roku dostałam raz premie wow 180 zł netto absurd
co chwile ustawy zmienia co chwile dodają obowiązki co ani premii anie wypłaty adekwatnej do pracy
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
ojjjj w jednej pracy się ludzie gryzą .... nie można inaczej przecież nikt z świadczeni nie wymyślił wywiadów do zdo a swoją drogą nikt nie lubi extra pracy
a u nas niektórzy pracownicy socjalni sami kiedyś ogłaszali ludziom że jest takie świadczenie, żeby składali wnioski, a dziś jak się zaniesie pani wniosek o wywiad to marudzi że zasypujemy ją robotą
marzenka pisze:Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie i w której ustawie/projekcie był zapis o tych 40zł...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes