no i kolejny w administracji pomysł poniżej poziomu morza
no i kolejny w administracji pomysł poniżej poziomu morza
https://wiadomosci.onet.pl/2210449,11,sa ... ,item.html
Ależ zatroskani o moralność ekonomiczną społeczności lokalnej, a zwłaszcza jej przedstawicieli. Po prostu na wymioty może człowieka zebrać. A jak jeszcze przyjazne państwo to przyklepie to tylko jedno jest pewne, że \"prawdziwego przyjaciela poznaje sie w biedzie\". No tu to akurta wyjątkowo przewrotnie to przysłowie wybrzmiewa. Wielu wartościowych ludzi... hmm... Ciekawe czy bardziej od nich samych nie są wartościowe ich majątki. Związek Gmin Wiejskich - moraliści się znaleźli, mać jego cacana.
Ależ zatroskani o moralność ekonomiczną społeczności lokalnej, a zwłaszcza jej przedstawicieli. Po prostu na wymioty może człowieka zebrać. A jak jeszcze przyjazne państwo to przyklepie to tylko jedno jest pewne, że \"prawdziwego przyjaciela poznaje sie w biedzie\". No tu to akurta wyjątkowo przewrotnie to przysłowie wybrzmiewa. Wielu wartościowych ludzi... hmm... Ciekawe czy bardziej od nich samych nie są wartościowe ich majątki. Związek Gmin Wiejskich - moraliści się znaleźli, mać jego cacana.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: no i kolejny w administracji pomysł poniżej poziomu morza
https://wiadomosci.onet.pl/2212981,11,pa ... ,item.html
a jak potrafią szantażem zadbać o swój wizerunek mądrych i wyedukowanych kosztem pomysłów innych
a jak potrafią szantażem zadbać o swój wizerunek mądrych i wyedukowanych kosztem pomysłów innych
Dzidka
Noooooo, Wam nie dorównują !
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Basia jak się ma poczucie własnej wartości to się również potrafi ocenić swoje możliwości. Człowiek rzetelny ma spokojne sumienie nawet jak podejmuje się rzeczy niemożliwych w mniemaniu innych. I w tej kwestii zgadzam się z Tobą moja wiara i nadzieja jest wielka powiem więcej coraz większa
bo moje priorytety są na swoim miejscu

Dzidka
w ogóle ten tekst basi jest trafiony, jak kulą w płot
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/2215151,11,ot ... ,item.html
to a propos zaciskania pasa
to a propos zaciskania pasa
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
za L.Kaczyńskiego posłowie nie jeździli? To właśnie za jego czasów takie wydatki. L.Kaczyński czym jeździł? Służbowym na nasz koszt!
A tak w zasadzie dzibar, to już nie masz się czym zajmować tylko prywatnymi samochodami polityków? Żałosne! Niech sobie mają jakie chcą. Mnie serce nie boli, Palikot może mieć i helikopter, bo go stać.
A tak w zasadzie dzibar, to już nie masz się czym zajmować tylko prywatnymi samochodami polityków? Żałosne! Niech sobie mają jakie chcą. Mnie serce nie boli, Palikot może mieć i helikopter, bo go stać.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A dla mnie nie jest to normalne, że mówi się o kryzysie, o zaciskaniu pasa, a polityk w ciągu jednej kadencji zmienia sobie jak rękawiczki samochody.
Co innego służbowy samochód - ten sie zostawia następnemu urzędującemu - a co innego dorobek własny. Wygląda na to że nami rządzi PO, a PO rządzi mamona. I aczkolwiek mam sporo zajęc ~basia to jednak nie mam zamiaru przestać patrzeć na ręce tym, ktorzy tak chętnie widzą zaciskanie pasa u innych, a nie u siebie.
Co innego służbowy samochód - ten sie zostawia następnemu urzędującemu - a co innego dorobek własny. Wygląda na to że nami rządzi PO, a PO rządzi mamona. I aczkolwiek mam sporo zajęc ~basia to jednak nie mam zamiaru przestać patrzeć na ręce tym, ktorzy tak chętnie widzą zaciskanie pasa u innych, a nie u siebie.
Dzidka
Opamiętaj się dzibar, co Cię obchodzą prywatne samochody czy mieszkania polityków, stać ich to sobie kupują!Mają Tobie dać swoje zarobki? Opodatkować się dodatkowo? Może J.Kaczyński i posłowie PIS rozpoczną? Socjalizm, każdemu po równo - dawno się skończył. Mamy kapitalizm, kto ma to ma, kto nie ma to nie mam
Wygląda na to, że mamona Ci oczy zaślepia,
Wygląda na to, że mamona Ci oczy zaślepia,
Oprócz no i kolejny w administracji pomysł poniżej poziomu morza - HYdE PaRK przeczytaj również:
miałem to dać w doatki mieszkaniowe, ale...
to ta ściana, która wzmocniła PO. Szkoda, że budzą się dopiero teraz.
chyba po raz pierwszy się z nimi zgadzam
co doliczmay do dochodu rodziny starajac sie o pomoc z gopsu?
jak zawsze - wychodzi na \"nasze\"
Polska w oczach młodzieży z Izraela
Herzlich wilkommen in UE
jak rozwój cywilizacji niszczy sam siebie - taka zagadka natury
dlaczego ludzie są podli?
Podwyżka VAT-u
Proszę o POMOC!!!!
no to do nauki!
ad jarząbek
Czy 50 tys. emerytów straci pracę?
Finanse w małżeństwie
Problemy atakują!