no to to akurat wiedziałem od początku
Re: no to to akurat wiedziałem od początku
no, to z aktulności - wypowiedź porównująca Kluzik-Rostkowską do butów (mam nadzieję,że nie do własnych brudnych i z porwaną sznurówką) fajny dowcip, nie tylko łyso ale i durnowato. I to jest charyzma, dyplomacja...?
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html
Skoro PJN chce korzystać ze spuścizny Lecha Kaczyńskiego to ja chcę poznać tą spuściznę, chcę wreszcie poznać ...
Skoro PJN chce korzystać ze spuścizny Lecha Kaczyńskiego to ja chcę poznać tą spuściznę, chcę wreszcie poznać ...
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie używaj nicka ~do dzibar bo nie zmieni to faktu, że na twoje czepianie się aby znaleźć dziurę w całym nie będę odpowiadała.
Dla mnie to co sie dzieje dzisiaj wokół Jaroslawa Kaczyńskiego to nic innego jak zwykle szkany i szczucie zdolnego i madrego polityka, brak kindersztuby politycznej i niski poziom obecnej prezydentury. Nie mam klapek na oczach. W czasie kiedy ogloszono stan wojenny mialam 19 lat i byłam pelnoletnia. Wiem jak zachowywali sie wtedy ludzie i Jaruzelski. Mam porownanie z Komorowskim i wieloma innymi na podstawie własnych przeżyć, a nie historii opowiadanych przez innych. Zburzyć wszystko co bydowano przez 20 lat to trzeba nie lada sie starać i myślę, że Komorowskiemu to akurat wychodzi najlepiej. Bo cofamy sie w rozwoju az przykro
To co dobre, a co złe potrafie odróżniać. Więc jakies sznurowadło chcące mnie zmusić do polemiki akurat nie działa
Dla mnie to co sie dzieje dzisiaj wokół Jaroslawa Kaczyńskiego to nic innego jak zwykle szkany i szczucie zdolnego i madrego polityka, brak kindersztuby politycznej i niski poziom obecnej prezydentury. Nie mam klapek na oczach. W czasie kiedy ogloszono stan wojenny mialam 19 lat i byłam pelnoletnia. Wiem jak zachowywali sie wtedy ludzie i Jaruzelski. Mam porownanie z Komorowskim i wieloma innymi na podstawie własnych przeżyć, a nie historii opowiadanych przez innych. Zburzyć wszystko co bydowano przez 20 lat to trzeba nie lada sie starać i myślę, że Komorowskiemu to akurat wychodzi najlepiej. Bo cofamy sie w rozwoju az przykro
To co dobre, a co złe potrafie odróżniać. Więc jakies sznurowadło chcące mnie zmusić do polemiki akurat nie działa
Dzidka
I to jest właśnie apoteoza.
Zdaniem dzibar J.Kaczyński jest ideałem.
Zdaniem dzibar J.Kaczyński jest ideałem.
Jarek zdolny i mądry polityk!!!!! Mocno przesadziłaś dzibar!!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie Julja moim zdaniem Jarosław Kaczyński jest mądrym i uczciwym politykiem, dalekim od ideału, ale bardzo wartościowym, konsekwentnym i takim na którego słowie ja akurat mogłabym powiedzieć, że można polegać. To jest moje zdanie, w przeciwieństwie do Tuska i Komorowskiego, którym nie ufam i ktorych uważam za ignorantow uczących sie naszym - zwłaszcza przecietnych Polaków - kosztem. A koszta jak widać sa ogromne, a tendencje do władztwa coraz większe co widać na każdym kroku
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie Julja moim zdaniem Jarosław Kaczyński jest mądrym i uczciwym politykiem, dalekim od ideału, ale bardzo wartościowym, konsekwentnym i takim na którego słowie ja akurat mogłabym powiedzieć, że można polegać. To jest moje zdanie, w przeciwieństwie do Tuska i Komorowskiego, którym nie ufam i ktorych uważam za ignorantow uczących sie naszym - zwłaszcza przecietnych Polaków - kosztem. A koszta jak widać sa ogromne, a tendencje do władztwa coraz większe co widać na każdym kroku
https://wybory.onet.pl/samorzadowe-2010/ ... lnosc.html
jak widać na tym przykładzie - sprężenie bedzie coraz wieksze, a organizacja wladzy coraz lepsza, tylko do demokracji coraz dalej bedzie, komunikacja juz teraz zawodzi, a czy przeciętny Kowalski bedzie mógł się wypowiedzieć to się wkrótce okaże
https://wybory.onet.pl/samorzadowe-2010/ ... lnosc.html
jak widać na tym przykładzie - sprężenie bedzie coraz wieksze, a organizacja wladzy coraz lepsza, tylko do demokracji coraz dalej bedzie, komunikacja juz teraz zawodzi, a czy przeciętny Kowalski bedzie mógł się wypowiedzieć to się wkrótce okaże
Dzidka
A dla mnie reżim partyjny nie jest demokracją, dlatego też ludzie wypisują się z PIS-u
Wyrok sądu: Jarosław Kaczyński wprowadził w błąd społeczeństwo, podając nieprawdę o przeznaczeniu dla ITI przez władze Warszawy 460 mln zł na przebudowę stadionu Legii.
No i znowu Kłamczyński się poPiSał.....
No i znowu Kłamczyński się poPiSał.....
to prezesiu pisiu pisiu - kłamczuszek już sądownie po raz drugi!!!
Oprócz no to to akurat wiedziałem od początku - HYdE PaRK przeczytaj również:
Za co Palikot otrzymał największe owacje?
przyjmę pomoc
licznik
prosze o pomoc
Potrzebuje pomocy materialnej
Rosja szykuje się do wojny z Polską?
DługPubliczny.ORG.PL
RODACY
jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
adhd
Dla Polaków
Równouprawnienie i tolerancja
ranking najlepszych ops - ów w Polsce