Nowa mowa nienawiści
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nowa mowa nienawiści
"Wystarczy dwoje, troje dzieci muzułmańskich w klasie, aby reszta musiała zmienić swoje obyczaje. Na przykład rodzicom zabrania się podawać dzieciom kanapki z szynką, ponieważ razi to ich muzułmańskich kolegów. Inny przykład - jeden z piłkarzy holenderskiego klubu, Marokańczyk, podczas wywiadu na żywo w telewizji, odmówił podania ręki holenderskiej sprawozdawczyni. "Oznajmił", że jest muzułmaninem. Klub, w którym gra oświadczył, że przecież wszyscy wiedzą, że Marokańczycy nie podają ręki, więc dziennikarka powinna się do tego dostosować. Prezes klubu nie powiedział, że uprzedzono kupionego do klubu piłkarza, że w Holandii podaje się rękę i że musi się do tego zwyczaju dostosować, tylko odwrotnie - to my musimy przyjąć jego obyczaj. Także treningi piłkarzy są tak ustawione, aby mogli się kilka razy w ciągu dnia modlić.
Teraz, przed świętami, zaczynają się debaty, na przykład we Włoszech. Eksperci zastanawiają się, czy można używać nazwy "Boże Narodzenie" dla naszych świąt i czy nie zamienić jej w "święto zimy", obchodzone w styczniu, aby nie urazić tysięcy muzułmańskich migrantów. Powraca także "problem" choinek w miejscach publicznych, które się "źle kojarzą" muzułmanom. Brzmi to wręcz surrealistycznie, ale to, niestety, twarda rzeczywistość. To jest zawłaszczanie naszej przestrzeni. Drugim pasmem podążają zabójcy, zamachowcy, aby nas przestraszyć i sparaliżować, pokazać, że nie mamy szansy i przyszłości".
źródło:
https://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,titl ... &_ticrsn=3
PS. ja tylko cytuję, proszę nie wsadzać mnie do więzienia Panie angnoc ani grozić banem/wyrzuceniem z forum
Teraz, przed świętami, zaczynają się debaty, na przykład we Włoszech. Eksperci zastanawiają się, czy można używać nazwy "Boże Narodzenie" dla naszych świąt i czy nie zamienić jej w "święto zimy", obchodzone w styczniu, aby nie urazić tysięcy muzułmańskich migrantów. Powraca także "problem" choinek w miejscach publicznych, które się "źle kojarzą" muzułmanom. Brzmi to wręcz surrealistycznie, ale to, niestety, twarda rzeczywistość. To jest zawłaszczanie naszej przestrzeni. Drugim pasmem podążają zabójcy, zamachowcy, aby nas przestraszyć i sparaliżować, pokazać, że nie mamy szansy i przyszłości".
źródło:
https://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,titl ... &_ticrsn=3
PS. ja tylko cytuję, proszę nie wsadzać mnie do więzienia Panie angnoc ani grozić banem/wyrzuceniem z forum
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Re: Nowa mowa nienawiści
elmer rób kanapki z szynką swoim dzieciom, stawiaj choinkę a święta polskie nazywaj Bożym Narodzeniem i Wielkanocą. Jesteś sędzią ale nie musisz modlić się na murawie, mecz ma trwać 90 min/45 z przerwą i tyle. normalnie podawaj rękę na przywitanie. Tylko przy spotkaniach dyplomatycznych zachowuje się obyczaje, kanony j/w ale to i tak tylko wtedy gdy wizytuje się w obcym państwie.Trzymaj się zuchu.
To komornik a nie sędzia. Potrafi tylko grabić i korzystać z czyjejś krzywdy.
Jedną z cech demokracji jest to by dobrze czuły się w niej mniejszości. Instytucje publiczne winny być świeckie.
Jedną z cech demokracji jest to by dobrze czuły się w niej mniejszości. Instytucje publiczne winny być świeckie.
komornik i tak jest sędzią, tak w przenośni jak i w praktyce.
Teatr,Ares czytając wasze wpisy zastanawiam się, czy wy naprawdę ni nie rozumiecie czy tylko udajecie.
ja udaję, że nie rozumiem, bowiem "idioci i geniusze zwolnieni są od obowiązku rozumienia dowcipów" 

nawet przyjąć "twój" punkt widzenia trzeba założyć, że geniusze oprócz tego coś sobą prezentują
Bertrand Russell: "Każdy przejaw inteligencji to przejaw humoru"
"Ludzi inteligentnych jest w społeczeństwie jakieś 5 czy 6 procent. Moją kampanię robię więc dla idiotów".
Autor: Georges Freche, przewodniczący regionu Langwedocja-Roussillon (Francja)
Bertrand Russell: "Każdy przejaw inteligencji to przejaw humoru"
"Ludzi inteligentnych jest w społeczeństwie jakieś 5 czy 6 procent. Moją kampanię robię więc dla idiotów".
Autor: Georges Freche, przewodniczący regionu Langwedocja-Roussillon (Francja)
ale ja nie uważam siebie za geniusza..nic podobnego.
"Żona Einsteina zapytana, czy rozumie teorię względności, odpowiedziała:
– Nie. Ale znam mojego męża i wiem, że można mu ufać."
ps.ale czy to oznacza, że była idiotką.
nie sądzę.
"Żona Einsteina zapytana, czy rozumie teorię względności, odpowiedziała:
– Nie. Ale znam mojego męża i wiem, że można mu ufać."

ps.ale czy to oznacza, że była idiotką.

odpowiedź żony Einsteina świadczy o tym, że miała poczucie humoru
czyli rozumiały dowcipy. A teraz skonfrontuj to ze "swoimi" wypowiedziami.

uwierz mi, innego zamiaru nie mam jak śmiać się, kiedy rozmawiamy.
ps. no tak żona Einsteina miała poczucie humoru, zapytam,a która Mileva czy Elsa

ps. no tak żona Einsteina miała poczucie humoru, zapytam,a która Mileva czy Elsa

Oprócz Nowa mowa nienawiści - HYdE PaRK przeczytaj również:
KOD dla Petru
Pedofilia w krajach islamskich – wkrótce w Polsce?
PiSuary w akcji
Bezkarne muzułmańskie bestie z Rotherham
Faryzeiski lament
Mapa gwałtów popełnionych przez imigrantów
Film zablokowany we wszystkich krajach gównianej UE
49 orzeczeń TK które olano, w tym z naszego podwórka
Jak PO z Komorowskim odwdzięczali się "artystom"
Macie prawo wiedzieć
Co za emerytura
"Tolerancja" w wydaniu GW
Przyjaciele Putina
Dzieci imigrantów zgwałciły uczennicę w szwedzkiej szkole
Szok! Henryka Krzywonos zostanie...modelką!
Sikh z Krakowa, którego historia obiegła świat, kłamie.