Nowa rola w CAS - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 26 sie 2014, 9:15

Napiszcie co z tym dostępem do nowej roli w CAS. Skąd mam wiedzieć, Czy Urząd wojew. wystąpił o nadanie nowej roli dla mnie? A jesli tak, to co z hasłami i loginem, skąd?
niniatura

Napisano: 26 sie 2014, 9:23

o jaka role Ci chodzi?
Johny

Napisano: 26 sie 2014, 9:27

masz czekać na pismo z loginem i hasłem do nowego dostępu
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 26 sie 2014, 9:35

Ale jaką mam pewność że zostałam zgłoszona do nadania nowej roli? Na podstawie tego sprawozdania do URZędu Woj., w którym należało wpisać czy posiada się dostęp do CAS? (to z terminem do 5 sierpnia ). Bo jeśli Urząd Woj. nie zgłosił, to należy zgłosić samemu.
miniatura

Napisano: 26 sie 2014, 9:44

zadzwoń sama do urzędu i Ci wszystko wyjaśnią jak zrobic... ja tak zrobiłem i nie czekałem na nic...
Johny

Napisano: 26 sie 2014, 10:58

Tak, wydaje mi się ze wlasnie na podstawie tego co wysylaliśmy informacje o osobach realuzjacych kdr i tyczyło się cas, bo tam było wspomniane ze beda dawac nowy moduł kdr wiec narazie musimy poczekac do 29:) i powinnismy miec nowa role:)
nowa30

Napisano: 26 sie 2014, 10:59

zrobicie jak chcecie... ja bym nie czekał tylko dzwonił, wole nie miec potem problemów...
Johny

Napisano: 26 sie 2014, 11:46

Tak jak pisałam przed chwilą, wystarczyło tylko odpowiedziec wtedy na informacje o tych uzytkownikach, bo wlasnie weszlam na cas i mam juz nowy moduł dostepny:)
nowa30

Napisano: 26 sie 2014, 11:52

to masz szczeście bo nie wszedzie tak dobrze i sprawnie dzałaja jak u Ciebie....
Johny

Napisano: 26 sie 2014, 13:24

DZWONILAM, I MIMO TEGO WCZEŚNIEJSZEGO SPRAWOZDANIA, MUSIAŁAM JEDNAK ZŁOŻYĆ WNIOSEK REJESTRACYJNY.
miniatura

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x