Nowa wersja sygnity słaba - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 15 wrz 2016, 14:03

Ok sprawdzimy - może jakiś szczególny przypadek, jak coś to poprawimy.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 15 wrz 2016, 14:10

oki :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 15 wrz 2016, 15:08

A w ogóle po co zmieniać coś co jest dobre? Wcześniej było, że wymogi ministerialne, bla, bla, bla... A teraz co znowu?
ewka79

Napisano: 15 wrz 2016, 15:15

Tomku z Sygnity, napisz mi proszę, gdzie były dostępne informacje o nowym oprogramowaniu. Czy przesyłaliście je na maila? My jak zwykle nic nie wiemy, zmiana programu jest dla nas (przykrą) nowością. Zastanawiam się, kto nawalił. Od sierpnia nie możemy wygrzebać się spod wniosków, ale staramy się nadążać.
kawa bez ciastka

Napisano: 15 wrz 2016, 15:16

ewka79 pisze:A w ogóle po co zmieniać coś co jest dobre? Wcześniej było, że wymogi ministerialne, bla, bla, bla... A teraz co znowu?
nie zmienialiśmy niczego co było dobre. stare okno wniosku dobre nie było i powodowało mnóstwo zgłoszeń
a wymogi ministerialne nie były bla bla, tylko były faktyczne
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 15 wrz 2016, 15:17

sorry, dopiero doczytałam, że jednak na maila. czyli jak zwykle, nie przekazano nam wewnatrz ośrodka. super
kawa bez ciastka

Napisano: 15 wrz 2016, 15:19

kawa bez ciastka pisze:Tomku z Sygnity, napisz mi proszę, gdzie były dostępne informacje o nowym oprogramowaniu. Czy przesyłaliście je na maila? My jak zwykle nic nie wiemy, zmiana programu jest dla nas (przykrą) nowością. Zastanawiam się, kto nawalił. Od sierpnia nie możemy wygrzebać się spod wniosków, ale staramy się nadążać.
12 sierpnia wysłaliśmy wszystkim naszym Jednostkom na maile. Link do opisu podawałem parę wypowiedzi wcześniej w tym wątku, warto poczytać, jeśli wcześniej nie widzieliście tego.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 30 wrz 2016, 8:53

nie wiem jak po nowemu wprowadzić zasiłek pielęgnacyjny na dziecko.orzeczenie 1raz.ale matka bierze już na inne dziecko zasiłek.nie ma możliwości dodać to dzieko,wyskakuje to co ma już zasiłek nie można zmodyfikować ani nic.nie rozumiem
monia791

Napisano: 30 wrz 2016, 8:59

jaka wersja aktualnie obowiązuje?
Maarika

Napisano: 30 wrz 2016, 9:25

2.1.9 DPP002
Bazyllo

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x