nowa wesja w Sygnity problem - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 17 sie 2015, 15:02

mam prosbę, kto ma wgrane juz nowe oprogra mowanie do FA w Sygnity , wprowadziłam zwrot od komornika sadowego pomyiłam date i okazało sie ,że w nowej wesji nie mozna usunąć tego zwrotu jak to zrobic? ja nie umiem rozgryśc tego nie ma podświetlonego czerwonego minusa umożliwiającego usunięcie wprowadzonych danych
GRAS

Napisano: 17 sie 2015, 19:56

Wejdź w menu Czynności. Tam jest aktywny przycisk usuwania. Swoją drogą, to chyba masz nieaktualną wersję, bo już to odblokowali w ostatniej aktualizacji.
Pawełek

Napisano: 18 sie 2015, 9:54

mam nową wersję i będę robić listy wypłat moje pytanie czy robię podobnie jak w starej wersji??? dzięki za podpowiedź :(
dsr

Napisano: 18 sie 2015, 10:53

Wszystko robi się podobnie, a niektóre rzeczy tak samo (w zasadzie większość)
Pawełek

Napisano: 18 sie 2015, 12:53

ale nie mam na liście daty od kiedy wygenerowałam listy wypłat tj. z automatu mi brał do wydruku teraz nie wiem gdzie to zrobić np: 2014.11.01.do 2015.08.31
proszę o podpowiedź ;)
dsr

Napisano: 18 sie 2015, 14:00

Zmodyfikuj szablony list i w zakładce Nagłówek dodaj znacznik Opis listy. Dodaj też znacznik Data wypłaty.
Pawełek

Napisano: 19 sie 2015, 7:24

Ja też mam problem z nowym Sygnity :cry: nie mogę znaleźć napłat dłużników, ani wprowadzić i wystawić decyzji jeszcze na 2014/2015 :?
sobiesama

Napisano: 19 sie 2015, 8:58

dzieki za porady, nadpłat tez nie mam , cy trzeba dzwonic do Sygnity i wskazywac im usterki? dzwoniłam w sprawie usuwanua (minusa) to konsultant powiedział że to usterka a nie zamierzone działanie, czy tak samo macie w wydrukachzwrotek od decyzji - nie ma opcji,nie ma podgladu i wydruku sposobu naliczania odsete, tylko odsetki ogólem, przy sprawdzaniu poodgladu wypłaty w jednego głuznika pokazuje sie cała lista wypłat alfabetyczniea nie przypisanej wierzycielce - jak to uporządkowac, żeby było tak jak było ?
GRAS

Napisano: 20 sie 2015, 10:00

do Pawełka mam zrobione wszystko poprawnie z listami wypłat też i kłopot mam jak wygeneruje listę do księgowości nie mam całego tytułu przelewu tj. mam 2 razy adres i nazwisko nie mam treści " mam tak świadczenia z funduszu alimentacyjnego na osobę uprawnioną do ukończenia " czy możesz mi podpowiedzieć gdzie ustawić ? :(
dsr

Napisano: 20 sie 2015, 11:58

:( :(
dsr

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x