Nowe forum i portal ops.pl - O serwisie OPS.pl

Strona 2 z 17    [ Posty: 162 ]

Napisano: 08 kwie 2014, 10:03

to prawda,forum po przeróbkach męczące i mało czytelne,czemu zabraliście temat fundusz alimentacyjny?
wiadomości są bardzo dobre u góry ale samo forum nieczytelne.
teresa1

Napisano: 08 kwie 2014, 10:46

Ależ jest Fundusz Alimentacyjny, zjedź myszką niżej :lol:
Alicja 2

Napisano: 08 kwie 2014, 10:55

też uważam że jest mało przejrzyste i wyszukiwarka nie działa, jakie słowo czy wyrażenie by nie wpisać to wyskakuje 0 wyników
zuza1111

Napisano: 08 kwie 2014, 11:04

jest beznadziejne apeluję o powrót starej wersji, nie uszczęśliwiajcie ludzi na siłę swoimi zmianami
iwo

Napisano: 08 kwie 2014, 11:19

coś zeżarło mojego posta więc powtarzam nowe forum jest beznadziejne
Gość

Napisano: 08 kwie 2014, 12:02

a mnie się podoba nowe oblicze forum. jest bardziej przejrzyste, ma więcej możliwości, a pewne mankamenty techniczne pewno będą sukcesywnie naprawiane.
p..

Napisano: 08 kwie 2014, 12:34

A gdzie forum EFS, nie mogę odszukać?
I...

Napisano: 08 kwie 2014, 12:43

mi się nie podoba
Kulcia

Napisano: 08 kwie 2014, 13:54

Ponieważ to ja jestem odpowiedzialny (personalnie) za stronę techniczną forum, postanowiłem się odezwać, skomentować i zapytać o to, co powinniśmy zmienić, jeśli chodzi o stronę techniczno/graficzną (układ tematów itp. zależy od regularnej administracji forum, ja tu jestem tylko od młotka i śrubokręta).

Odnosząc się do części uwag powyżej:

@zuza1111: sprawdziłem, wyszukiwarka działa. Jeśli komuś nadal nie chodzi, proszę o kontakt na PW albo wpisanie się w odpowiednim temacie na tym forum - być może błąd zachodzi tylko przy jakiejś specyficznej konfiguracji komputera i stąd nie wyszedł przy testach.

@Gość: zaginiony post - biorąc pod uwagę, że większość zalogowanych i niezalogowanych użytkowników dodaje je bez problemu, system działa. Jeśli ktoś jeszcze miał taki problem, również proszę o PW albo zgłoszenie w odpowiednim temacie - postaram się dojść, o co chodzi i poprawić kod tak, żeby nic nikomu nie ginęło.

@iwo: powrót do starej wersji jest, z przyczyn technicznych, niemożliwy - była ona tak stara (ponad 10 lat), że lada moment przestałaby działać. O kwestiach bezpieczeństwa Państwa danych nie wspomnę. Natomiast jeśli chodzi o formę i sposób działania forum możemy zrobić wiele.

Co do nieczytelności forum: zmiana kolorystyki, rodzaju i wielkości czcionek itp. to nie problem.

Pytanie tylko, co Państwo proponują? Jakie kolory? Jakie czcionki? Co poprawić - jeśli w ogóle poprawiać?
Keats
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 21 lis 2013, 16:09
Zajmuję się:

Napisano: 08 kwie 2014, 13:57

Jest okropne :x
agni

Strona 2 z 17    [ Posty: 162 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny