to prawda,forum po przeróbkach męczące i mało czytelne,czemu zabraliście temat fundusz alimentacyjny?
wiadomości są bardzo dobre u góry ale samo forum nieczytelne.
a mnie się podoba nowe oblicze forum. jest bardziej przejrzyste, ma więcej możliwości, a pewne mankamenty techniczne pewno będą sukcesywnie naprawiane.
Ponieważ to ja jestem odpowiedzialny (personalnie) za stronę techniczną forum, postanowiłem się odezwać, skomentować i zapytać o to, co powinniśmy zmienić, jeśli chodzi o stronę techniczno/graficzną (układ tematów itp. zależy od regularnej administracji forum, ja tu jestem tylko od młotka i śrubokręta).
Odnosząc się do części uwag powyżej:
@zuza1111: sprawdziłem, wyszukiwarka działa. Jeśli komuś nadal nie chodzi, proszę o kontakt na PW albo wpisanie się w odpowiednim temacie na tym forum - być może błąd zachodzi tylko przy jakiejś specyficznej konfiguracji komputera i stąd nie wyszedł przy testach.
@Gość: zaginiony post - biorąc pod uwagę, że większość zalogowanych i niezalogowanych użytkowników dodaje je bez problemu, system działa. Jeśli ktoś jeszcze miał taki problem, również proszę o PW albo zgłoszenie w odpowiednim temacie - postaram się dojść, o co chodzi i poprawić kod tak, żeby nic nikomu nie ginęło.
@iwo: powrót do starej wersji jest, z przyczyn technicznych, niemożliwy - była ona tak stara (ponad 10 lat), że lada moment przestałaby działać. O kwestiach bezpieczeństwa Państwa danych nie wspomnę. Natomiast jeśli chodzi o formę i sposób działania forum możemy zrobić wiele.
Co do nieczytelności forum: zmiana kolorystyki, rodzaju i wielkości czcionek itp. to nie problem.
Pytanie tylko, co Państwo proponują? Jakie kolory? Jakie czcionki? Co poprawić - jeśli w ogóle poprawiać?