Nowe sprawozdanie w CAS "Wdrożenie 500 plus"
Re: Nowe sprawozdanie w CAS "Wdrożenie 500 plus"
taki heiland nic nie robi w biurze by być przygotowanym do realizacji 500+ bo tylko na forum sie udziela, na to ma czas a na przygotowanie do 500+ już nie, co to za pracownik, wywalić takiego na zbity pysk a nie w biurze trzymać
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Ostatnio bywam tak często na forum, że już nie pamiętam kiedy*** pisze:taki heiland nic nie robi w biurze by być przygotowanym do realizacji 500+ bo tylko na forum sie udziela, na to ma czas a na przygotowanie do 500+ już nie, co to za pracownik, wywalić takiego na zbity pysk a nie w biurze trzymać

Jak mam się przygotowywać gdy nic a nic nie dostałem w związku z 500+ (dokumentu, upoważnienia itd. / żadnej formalnej kwestii, że mam prowadzić) - trochę logiki

PWSYGNITY pisze:A można wiedzieć jakie są dokładnie pytania?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
* Czy OPS/UG posiada odpowiednią ilość sprzętu i wyposażenia umożliwiającą sprawną realizację zadania? (m.in. komputery, drukarki, kserokopiarki itp.)
* Czy OPS/UG posiada zabezpieczoną odpowiednią ilość formularzy wniosków o przyznanie świadczenia wychowawczego?
* Czy OPS/UG jest przygotowany do obsługi wniosków składanych drogą elektroniczną? (m.in. podłączenie do Empatii, skrzynka podawcza EPUAP, przygotowanie techniczne pracowników)
* Czy przyjęte przez OPS/UG rozwiązania kadrowe umożliwią sprawną realizację zadań? (m.in. zatrudnienie dodatkowych osób, umowy zlecenie, dodatki specjalne itp.)
* Czy w Państwa ocenie istnieją obszary, w których występują lub mogą wystąpić problemy w sprawnym wypłacaniu świadczenia wychowawczego?
ja ostatni rzadko odwiedzam forum bo ma audyt wewnętrzny luty - czerwiec

* Czy OPS/UG posiada zabezpieczoną odpowiednią ilość formularzy wniosków o przyznanie świadczenia wychowawczego?
* Czy OPS/UG jest przygotowany do obsługi wniosków składanych drogą elektroniczną? (m.in. podłączenie do Empatii, skrzynka podawcza EPUAP, przygotowanie techniczne pracowników)
* Czy przyjęte przez OPS/UG rozwiązania kadrowe umożliwią sprawną realizację zadań? (m.in. zatrudnienie dodatkowych osób, umowy zlecenie, dodatki specjalne itp.)
* Czy w Państwa ocenie istnieją obszary, w których występują lub mogą wystąpić problemy w sprawnym wypłacaniu świadczenia wychowawczego?
ja ostatni rzadko odwiedzam forum bo ma audyt wewnętrzny luty - czerwiec

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz Nowe sprawozdanie w CAS "Wdrożenie 500 plus" - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
2 załaczniki czy 1
żona i matka dziecka
skład rodziny
Ukrainka mężatka z Polakiem
500+ skład rodziny ze studentem
utrata i uzysk dotyczy jakich lat? proste pytanie ;/
500+ a brak FA
jeszcze raz samotne
szkolenie z Mazurkiewiczem Warszawa
500+
500 + w trakcie rozwodu
Art. 13 ust. 12
oświadczenia dla wszystkich pełnoletnich ?
Ryczałtowiec
jak utracić?
Wniosek na II dziecko i kolejne