Nowe zasady -BIG
Re: Nowe zasady -BIG
Postautor: Elmer » 26 cze 2015, 8:08
mamy na to pół roku. Więc spokojnie
Z czego wynika ten termin pół roku??????
Postautor: Elmer » 26 cze 2015, 8:08
mamy na to pół roku. Więc spokojnie
Z czego wynika ten termin pół roku??????
ale ci nasi dłuznicy których zgłaszamy juz do jednego biura to maja 6m-cy zaległości.... więc mamy czekac pół roku żeby ich zgłosic do tych 3 pozostałych biur jak minie 6 m-cy????
Kiedy musimy ostacznie załatwić dostęp do tych biur ? Od kiedy dokładnie fizycznie musimy wprowadzać zadłużenia do tych 4 biur ?
nie, masz 6 miesięcy aby w tych 3 pozostałych wprowadzić ich zaległościxxxxx pisze:ale ci nasi dłuznicy których zgłaszamy juz do jednego biura to maja 6m-cy zaległości.... więc mamy czekac pół roku żeby ich zgłosic do tych 3 pozostałych biur jak minie 6 m-cy????
dziekuję*ewa pisze:do wszystkich!
olga271 pisze:nie, masz 6 miesięcy aby w tych 3 pozostałych wprowadzić ich zaległościxxxxx pisze:ale ci nasi dłuznicy których zgłaszamy juz do jednego biura to maja 6m-cy zaległości.... więc mamy czekac pół roku żeby ich zgłosic do tych 3 pozostałych biur jak minie 6 m-cy????dziekuję*ewa pisze:do wszystkich!
Dzięki

Mam pytanie. W programie SYGNITY jest możliwość automatycznego wysyła informacji o zadłużeniu ale tylko do InfoMonitor, ERIF, KRD. Czy ktoś kto pracuje na tym programie próbował już z tego skorzystać?
Oprócz Nowe zasady -BIG - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
druki 2015-2016
Wycofanie TW i utworzenie nowego
wpłata od komornika urzędu skarbowego
czy mogę jeszcze wysłać tytuły wykonawcze?
Od kiedy nie będziemy wyatawiać tytułów wykonawczych?
dłużnik alim FRANCUZ
zmiana wysokości alimentów a dłużnik za granicą
JESTEM
Problemów z tyt. wykonawczymi ciąg dalszy
wpłata od komornika skarbowego
od kiedy ?
tekst jednolity ustawy
likwidacja tytułów wykonawczych
Opiekun prawny
Elmer i madrzejsi ode mnie - upomnienie
dłużnik żąda alimentów na siebie