Nowe zasady -BIG
Re: Nowe zasady -BIG
BIG Infomonitor
ERIF
KDR
KBIG
- czy ktoś pracuje na sygnity jak ustawiacie parametry w erif
ERIF
KDR
KBIG
- czy ktoś pracuje na sygnity jak ustawiacie parametry w erif
w sygnity jest mozliwośc przesyłu do big, erif i krd,nie znalazłam nigdzie mozliwości dodania kbig, informatyk powiedział mi że kbig nie ma takiej opcji, ale bedzie poprawka w sygnity więc cos może dołożą
Z tego co się dowiedziałem wychodzi, że należy skontaktować się z każdym z biur uzyskać login, hasło. Wprowadzić do systemu i powinno iść z automatu. Pozostaje poczekać na aktualizacje która doda KBIG do SYGNITY.
A CZY KTOŚ Z SYSTEMU SYGNOITY WYSYŁAŁ ZADŁUŻENIE DO erif i krd, BO WIDZĘ ŻE JEST TAKA OPCJA ALE NIE WCZYTUJE MI,
PODPOWIEDZCIE JAK TO ZROBIĆ
PODPOWIEDZCIE JAK TO ZROBIĆ
Ja też pracuję na sygnity . Gdzie jest ta opcja, żeby wysłać zadłużenie też do innych biur ?? Ja mam tylko
komunikacja z bankiem,
komunikacja z biurem informacji gospodarczej
komunikacja z systemem Emp@tia.
komunikacja z bankiem,
A ja mam takie ptanie. Czy teraz mamy każdego dłuznika wprowadzać w KBIG?
podbijam gdzie jest taka opcjaHelenka pisze:Ja też pracuję na sygnity . Gdzie jest ta opcja, żeby wysłać zadłużenie też do innych biur ?? Ja mam tylko
komunikacja z bankiem,
A więc po kolei
Na głównym pasku [Komunikacja] --> [Komunikacja z biurem informacji gospodarczej] --> Na pasku [Operacje] --> [Ustawienia komunikacji] I tutaj będzie możliwość wprowadzenia wprowadzenia loginu i hasła do Infomonitor, ERIF oraz KRD. Teoretycznie gdy to zrobimy wystarczy tworzyć aktualizacje zadłużenia i tylko wysyłać.
Na głównym pasku [Komunikacja] --> [Komunikacja z biurem informacji gospodarczej] --> Na pasku [Operacje] --> [Ustawienia komunikacji] I tutaj będzie możliwość wprowadzenia wprowadzenia loginu i hasła do Infomonitor, ERIF oraz KRD. Teoretycznie gdy to zrobimy wystarczy tworzyć aktualizacje zadłużenia i tylko wysyłać.
A ja mam pytanie jak Nemezis - połączyć z BIG, żeby z automatu przekazywał zadłużenie po każdej zmianie (wypłata, spłata).
Ja tez mam program NEMEZIS i czy ktos wie czy jest taka możliwosc niech sie wypowie i nam pomoże;-)
Oprócz Nowe zasady -BIG - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
druki 2015-2016
Wycofanie TW i utworzenie nowego
wpłata od komornika urzędu skarbowego
czy mogę jeszcze wysłać tytuły wykonawcze?
Od kiedy nie będziemy wyatawiać tytułów wykonawczych?
dłużnik alim FRANCUZ
zmiana wysokości alimentów a dłużnik za granicą
JESTEM
Problemów z tyt. wykonawczymi ciąg dalszy
wpłata od komornika skarbowego
od kiedy ?
tekst jednolity ustawy
likwidacja tytułów wykonawczych
Opiekun prawny
Elmer i madrzejsi ode mnie - upomnienie
dłużnik żąda alimentów na siebie