Jeśli faktycznie Ustawa się zmieni i Rząd wycofa się z wcześniejszego założenia (dodatku na gospodarstwo domowe) to przyjdzie ochronę zatrudniać dla pracowników, to już naprawdę nie jest śmiesznekalina.malina pisze: ↑02 wrz 2022, 9:26I jeszcze pytanie, wszyscy macie wnioski z zaznaczona godzina wpływu? Teraz wyłapać kto był pierwszy niewykonalne bez tego, u nas jak przynosili np swój i teściów to składali jednocześnie. I komu odmówić?
a możesz mi powiedzieć o tym planiekalina.malina pisze: ↑02 wrz 2022, 8:56Z Funduszu Covid przeciez nie przychodzi plan od wojewody wiec na pewno jakieś gminy już rozpatrywały, wszyscy by czekali na przelew który przychodzi nieraz 2 dni przed terminem?
I teraz co, jak juz ktos z danego adresu ma rozpatrzone to reszcie odmowy tylko dlatego ze temu pierwszemu sie wzieło z kupki akurat? Nie do wytłumaczenia to jest ludziom.
ok no my robimy do etapu decyzja do zatwierdzeniakalina.malina pisze: ↑02 wrz 2022, 10:14U nas mówią ze ma nie przychodzić decyzja z planem od wojewody, natomiast coś o sesji faktycznie wspominali, ale jeśli sesja np zostanie zwołana dzień przed terminem wypłaty to nie wiem jak wtedy ma wygladac rozpatrywanie
Czyli, dajecie "Rozpatrz wniosek"? Bo my mamy na razie po prostu wprowadzać dane a nie klikać rozpatrzenia żeby nie generować informacji, żeby nie było, że przyznajemy jak tak naprawdę nic nie wiadomo...jasiak pisze: ↑02 wrz 2022, 10:28ok no my robimy do etapu decyzja do zatwierdzeniakalina.malina pisze: ↑02 wrz 2022, 10:14U nas mówią ze ma nie przychodzić decyzja z planem od wojewody, natomiast coś o sesji faktycznie wspominali, ale jeśli sesja np zostanie zwołana dzień przed terminem wypłaty to nie wiem jak wtedy ma wygladac rozpatrywanie
potem sesja zatwierdź i drukowanie
lista wypłat może być z datą sesji ...