hmm pisze:Witam, do kiedy ludzie mogą składać wnioski w nowy okresie tak żeby nic im nie przepadło? W ustawie jest napisane, że jeśli osoba złoży wniosek od 1 września do 31 października to wypłata za miesiąc październik następuje do 30 listopada. A jeśli ktoś złoży we wrześniu to może dostać w październiku wypłatę?? Bo dla mnie to masło maślane i nie rozumem tych terminów :/
A jeśli ktoś złoży we wrześniu to może dostać w październiku wypłatę??rysia pisze:hmm pisze:Witam, do kiedy ludzie mogą składać wnioski w nowy okresie tak żeby nic im nie przepadło? W ustawie jest napisane, że jeśli osoba złoży wniosek od 1 września do 31 października to wypłata za miesiąc październik następuje do 30 listopada. A jeśli ktoś złoży we wrześniu to może dostać w październiku wypłatę?? Bo dla mnie to masło maślane i nie rozumem tych terminów :/
do 31 października
hmm pisze:A jeśli ktoś złoży we wrześniu to może dostać w październiku wypłatę??rysia pisze:hmm pisze:Witam, do kiedy ludzie mogą składać wnioski w nowy okresie tak żeby nic im nie przepadło? W ustawie jest napisane, że jeśli osoba złoży wniosek od 1 września do 31 października to wypłata za miesiąc październik następuje do 30 listopada. A jeśli ktoś złoży we wrześniu to może dostać w październiku wypłatę?? Bo dla mnie to masło maślane i nie rozumem tych terminów :/
do 31 października
a dlaczego nie możesz? przecież musisz rozpatrzyć wniosek niezwłoczniehmm pisze:A jeśli ktoś złoży we wrześniu to może dostać w październiku wypłatę??rysia pisze:hmm pisze:Witam, do kiedy ludzie mogą składać wnioski w nowy okresie tak żeby nic im nie przepadło? W ustawie jest napisane, że jeśli osoba złoży wniosek od 1 września do 31 października to wypłata za miesiąc październik następuje do 30 listopada. A jeśli ktoś złoży we wrześniu to może dostać w październiku wypłatę?? Bo dla mnie to masło maślane i nie rozumem tych terminów :/
do 31 października