nowy post

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~pipi

Re: nowy post

Post autor: ~pipi »

pozdrawia zapracowanego miśka, zapracowana również pipi ;)
~dd

Post autor: ~dd »

ogólnie to ja albo za późno się urodziłem- tak ze 3 lata ( wszystkie mężatki)
albo za wcześnie- tak ze 4 lata a nawet 6lat :(
~dd

Post autor: ~dd »

o ładny numer, znów zapomniałem haseł do mojej strony internetowej, a widze ,że coś się na niej stało, bo zdjeć nie ma:(
~misiek

Post autor: ~misiek »

misiek nie przeszkadzał zapracowanej pipi, a teraz życzy na weekend upragnionego i miłego odpoczynku, pa
~pipi

sytuacja opanowana, więc weekendowy relaksik zregeneruje siły i od poniedziałku ruszamy z kopyta.
Misiek nigdy nie przeszkadza, przecież wiesz o tym, pozdrawiam ;)
~misiek

misiek się cieszy, zawsze służy jako przytulanka, jesteś słońcem po majowym deszczyku, które ogrzewa roślinki by rosły w siłę, cieszyły oczy i zmysły swym pięknem tak delikatnym jak chmurka na niebie
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

wiem że to Ty piszesz od samego początku , wiem ile mniej więcej masz lat , kiedyś nawet widziałam jakieś Twoje zdjęcie , w sumie to wszystko już nieważne co wiem co nie wiem bo jak napisałeś \"sprawa jasna \" ale nie lubię niedomówień domysłów , to fakt jestem płytka , kapuściana , zwykły , prosty człowiek , lubię jasne sytuacje . mam mały problem musze sobie z nim poradzić a Ty już nie baw się w ten sposób ludźmi , tak nie wolno. mam nadzieję że zrozumiałeś o co mi chodzi , pozdr.
ania
~misiek

aniu jeżeli to do mnie to nie wiem o co masz pretensje, ale ja nigdy nie byłem i nie jestem dd albo zibi, widocznie piszesz z kimś innym bo napewno nie ze mną, chyba, że zmieniasz co chwilę swój nick, może napisz z kim uważasz, że Ty piszesz, bo ja piszę z pipi już długi czas, dobranoc miłe Panie
~misiek

miłych snów pipi
~pipi

dziś już dzień dobry miśku, poranek ponury- deszczowy, ale serce radosne kiedy wchodzi na forum i widzi wiadomość od przemiłego misiaka
ODPOWIEDZ