Do Maćka
Do Maćka
Maciek, dziękuję za materiały z ostatniego spotkania
w PCPR, jutro na naradzie z Banku Żywności porozmawiamy a później omówimy je jeszcze przy obiedzie - ty stawiasz.
Mam nadzieję, że będziesz. Ja będę i zarezerwuję miejsce. Może nie będzie tak długo trwała, to później zdążymy omówić szczegóły na następne spotkanie, pospisujemy pytania.
Ja proponuję deser po obiedzie. Tylko przyjedź jutro.
A może jeszcze zdążę rano zadzwonić to wszystko sobie uzgodnimy. Bywaj, do jutra. Iwonka.
w PCPR, jutro na naradzie z Banku Żywności porozmawiamy a później omówimy je jeszcze przy obiedzie - ty stawiasz.
Mam nadzieję, że będziesz. Ja będę i zarezerwuję miejsce. Może nie będzie tak długo trwała, to później zdążymy omówić szczegóły na następne spotkanie, pospisujemy pytania.
Ja proponuję deser po obiedzie. Tylko przyjedź jutro.
A może jeszcze zdążę rano zadzwonić to wszystko sobie uzgodnimy. Bywaj, do jutra. Iwonka.
Re: Do Maćka
Cześć Iwona, jutro przyjadę to wszystko ustalimy. Trzymaj miejsce. Rano mnie nie będzie, bo przed naradą mam kilka spraw służbowych do załatwienia. Spotkamy się na naradzie.
Do jutra.
Do jutra.
Maćku, dzięki za wszystko; znowu niedługo się spotkamy to sobie inne problemowe kwestie omówimy. Już się nie mogę doczekać; później tak jak ostatnio i w tym samym miejscu, bo tam jest klimat do dalszych takich rozmów i ustaleń.
Bywaj. Iwonka.
Bywaj. Iwonka.
Do omówienia pozostało nam jeszcze kilka ważnych tematów.
Tak, spotkamy się tam, gdzie poprzednio, fakt miejsce ma w sobie magiczny urok no i spokojnie można porozmawiać.
Acha, jeszcze jedno, wybierasz się może w najbliższym czasie do Ciechocinka, jeżeli tak, to wezmę wolne i też się przejadę. To do miłego.
Tak, spotkamy się tam, gdzie poprzednio, fakt miejsce ma w sobie magiczny urok no i spokojnie można porozmawiać.
Acha, jeszcze jedno, wybierasz się może w najbliższym czasie do Ciechocinka, jeżeli tak, to wezmę wolne i też się przejadę. To do miłego.
No i nie zapomnij, że jeszcze mamy jechać do Ostrowa Wielkopolskiego do dawnej naszej szkoły.
Powspominamy sobie przy okazji tamte czasy.
Jeszcze raz do miłego.
Powspominamy sobie przy okazji tamte czasy.
Jeszcze raz do miłego.
Maciejku, do Ciechocinka proponuję może kwiecień. Do byłej szkoły pojedziemy jeszcze w marcu. Najpierw w naszym magicznym miejscu omówimy sobie te sprawy, których ostatnio nie zdążyliśmy dogłębnie zbadać i rozstrzygnąć.
Teraz zostaniemy nawet dłużej, bo terminy gonią.
Jeszcze się zdzwonimy. Narka i buźka. Iwonka.
Teraz zostaniemy nawet dłużej, bo terminy gonią.
Jeszcze się zdzwonimy. Narka i buźka. Iwonka.
Po niedzieli, może środa, czwartek, ja zadzwonię to się umówimy, chyba że zadzwonisz wcześniej do mnie, jakby co, to czekam. Do miłego.
Ale zrobiłeś mi niespodziankę tym telefonem, teraz cały czas o tym myślę, no wiesz o czym. Szczegóły jeszcze razem uzgodnimy po naradzie, ale jeszcze przed wyjazdem. Pa pa.
Tak, jeszcze przed, bo musimy mieć już wszystko omówione, żeby nie pojechać w ciemno. No coś ty, jaką niespodziankę, przecież czekałaś na ten telefon, bardzo miło było cię słyszeć.
To teraz zadzwonisz do mnie, a jak nie zdążysz to będziemy na naradzie, to wtedy w przerwie jeszcze sobie pogawędzimy.
Do zobaczenia.
To teraz zadzwonisz do mnie, a jak nie zdążysz to będziemy na naradzie, to wtedy w przerwie jeszcze sobie pogawędzimy.
Do zobaczenia.
No ja też się ucieszyłam, a moje przemyślenia i materiały spiszę i wrzucę na twojego meila to sobie przeczytasz i zobaczysz, bo zapomniałam ich przesłać.
Później na szkoleniu jeszcze razem to omówimy.
Narka. Iwonka.
Później na szkoleniu jeszcze razem to omówimy.
Narka. Iwonka.
Oprócz Do Maćka - HYdE PaRK przeczytaj również:
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing
Forum na temat Przemocy w Rodzinie
nowy post