nowy post

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~pipi

Re: nowy post

Post autor: ~pipi »

misiaczku zmykam do domku papulki
~misiek

Post autor: ~misiek »

misiek myślami też jest przy Tobie, odpocznij sobie, zrelaksuj się, może dłuższy spacerek na łonie natury, do kawiarenki na małą czarną ze śmietanką do tego deser lodowy z truskawkami, polecam
~pipi

widzę, że komuś spodobał się mój nik jak miło, tylko bądż człowieku przebojowy i wymyśl coś oryginqalnego
~pipi

znasz mnie dobrze misiaku, wiesz, że kawka to tylko ze śmietanką no i że lubię truskawki ale nie będę chciwa i podzielę się z Tobą ;)
~~dd

Post autor: ~~dd »

ania przyznaję się dokleiłam sobie fajfusa a raczej obcięłam, bo wcześniej byłem

2009-05-22 08:09
wysłane przez ~dd dnia 2009-05-22 08:09:24
~dd
ogólnie to ja albo za późno się urodziłem- tak ze 3 lata ( wszystkie mężatki)
albo za wcześnie- tak ze 4 lata a nawet 6lat :(

a teraz sobie obcięłąm/obciąłęm

2009-05-29 12:47
Re: wszczęcie egzekucji z nieruchomosci
wysłane przez ~dd dnia 2009-05-29 12:47:15

~dd

ja też dostałam taki wypis ale komornik napisał że tylko na wniosek wierzyciela może wszcząć egzekucję z nieruchomości

~misiek

coś za dużo tutaj niedomówień, myślisz, że ja jestem chciwy, ależ skąd, mało mnie jeszcze znasz, teraz na kawkę to już za późno, raczej dobrej nocy pipi, pa, acha piszcie sobie z kim tylko chcecie, nie chcę wam wchodzić w paradę, miłych snów dla wszystkich
~pipi

miśku mój drogi ale ja nie napisałam że jesteś chciwy, tylko, że ja nie będę chciwa i sie podzielę, źle to odebrałęś, uśmiechnij się ;)
~misiek

masz dobre serduszko, że umiesz i chcesz dzielić się z drugimi
~pipi

staram się
~misiek

nawet bardzo ;) ha ha