nowy post
Re: nowy post
misiek myślami też jest przy Tobie, odpocznij sobie, zrelaksuj się, może dłuższy spacerek na łonie natury, do kawiarenki na małą czarną ze śmietanką do tego deser lodowy z truskawkami, polecam
widzę, że komuś spodobał się mój nik jak miło, tylko bądż człowieku przebojowy i wymyśl coś oryginqalnego
znasz mnie dobrze misiaku, wiesz, że kawka to tylko ze śmietanką no i że lubię truskawki ale nie będę chciwa i podzielę się z Tobą 

ania przyznaję się dokleiłam sobie fajfusa a raczej obcięłam, bo wcześniej byłem
2009-05-22 08:09
wysłane przez ~dd dnia 2009-05-22 08:09:24
~dd
ogólnie to ja albo za późno się urodziłem- tak ze 3 lata ( wszystkie mężatki)
albo za wcześnie- tak ze 4 lata a nawet 6lat
a teraz sobie obcięłąm/obciąłęm
2009-05-29 12:47
Re: wszczęcie egzekucji z nieruchomosci
wysłane przez ~dd dnia 2009-05-29 12:47:15
~dd
ja też dostałam taki wypis ale komornik napisał że tylko na wniosek wierzyciela może wszcząć egzekucję z nieruchomości
2009-05-22 08:09
wysłane przez ~dd dnia 2009-05-22 08:09:24
~dd
ogólnie to ja albo za późno się urodziłem- tak ze 3 lata ( wszystkie mężatki)
albo za wcześnie- tak ze 4 lata a nawet 6lat

a teraz sobie obcięłąm/obciąłęm
2009-05-29 12:47
Re: wszczęcie egzekucji z nieruchomosci
wysłane przez ~dd dnia 2009-05-29 12:47:15
~dd
ja też dostałam taki wypis ale komornik napisał że tylko na wniosek wierzyciela może wszcząć egzekucję z nieruchomości
coś za dużo tutaj niedomówień, myślisz, że ja jestem chciwy, ależ skąd, mało mnie jeszcze znasz, teraz na kawkę to już za późno, raczej dobrej nocy pipi, pa, acha piszcie sobie z kim tylko chcecie, nie chcę wam wchodzić w paradę, miłych snów dla wszystkich
miśku mój drogi ale ja nie napisałam że jesteś chciwy, tylko, że ja nie będę chciwa i sie podzielę, źle to odebrałęś, uśmiechnij się