nowy problem zasiłku dla opiekuna
Re: nowy problem zasiłku dla opiekuna
wczoraj było pierwsze czytanie, jest szansa, że w piątek przegłosują w sejmie, później senat i podpis prezydenta, jak nikt nie będzie się ociągał jest szansa, że od maja wejdzie, ale wypłata i tak jak dobrze pójdzie w czerwcu - wniosek można składać czternaście dni od ogłoszenia
Wywiad nic nie pokaze...szkoda na niego kasy.Przepisy tak jak w krajach UE powinny byc przejrzyste...Tu wywiadow niema..Chorzy jak cos potrzebuja sami zapraszaja opieke...
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie ma czegoś takiego jak opieka społeczna - to raz. Świadczenia opiekuńcze to świadczenia rodzinne - to dwa.
Walka z wiatrakami since 1998.
A przy okazji wielu ludziom którzy akurat \"źle trafią\" całkowicie poleci dodatek mieszkaniowy bo dostali taaaaką.... kwotę (ZWROTU ZALEGŁOŚCI)
Opieka społeczna to była ale w okresie międzywojennym
https://isap.sejm.gov.pl/SearchServlet
i to była ustawa krótka, zwięzła i na temat
https://isap.sejm.gov.pl/SearchServlet
i to była ustawa krótka, zwięzła i na temat
kronos ale po 1 lipca ludzie starali się też o SZO więc mieli wywiady odwołania, większość ma sprawy w WSA ale pewnie odpuszczą no i 2 okres zasiłkowy więc kolejny wywiad
a teraz po prostu są bez kontroli, wyjadą sobie a po 4 miechach przyjdą po zaległości
a teraz po prostu są bez kontroli, wyjadą sobie a po 4 miechach przyjdą po zaległości
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
No trudno. Ustawodawca dał plamę, budżet poniesie koszty.
poza tym nie jestem zwolennikiem uznawania z góry polskich obywateli za złodziei i wyłudzaczy. Myślę, ze jednak zdecydowana większość złoży wnioski, gdy tylko dowie się o takiej możliwości.
poza tym nie jestem zwolennikiem uznawania z góry polskich obywateli za złodziei i wyłudzaczy. Myślę, ze jednak zdecydowana większość złoży wnioski, gdy tylko dowie się o takiej możliwości.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
większość????
ja myślę , że 100%
no chyba ,że ktoś \"nie doczekał\"
ja myślę , że 100%
no chyba ,że ktoś \"nie doczekał\"
no właśnie na tym polega zwrot praw nabytych, oni już byli kontrolowani i weryfikowani a to nie ich wina, że powrót do tych praw trwa tak długo
Oprócz nowy problem zasiłku dla opiekuna - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
SYGNITY
adopcja - becikowe
POSTANOWIENIE O ZAWIESZENIU
urlop wychowawczy a działalność gospodarcza
podwyżki
CAS-podpis elektroniczny
pomocy
wychowaczy na drudzie dziecko
dziecko zmarło 01.04.2014 r.
sprawozdanie
zaświadczenie
jestem studentem czy przysługuje zasiłek rodzinny gdy