Nowy skład GKRPA - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 12 sty 2015, 13:52

Witam! Prosze o pomoc. w naszej gminie została powołana nowa komicja ds. Rozwiązywania Problemów Alkoholowych. Otrzymałam funkcję Przewodniczącej. Mam prośbę czy pomógłby mi ktoś na początek i przesłał troche wzoró pism np. wzór wezwania/ zaproszenia osoby uzależnionej, wzór wniosku do sądu o skierowanie osoby uzależnionej na leczenia, kwestionariusz wywiadu z taką osobą, protokół z posiedzenia GKRPA, oraz dokumenty niezbędne do wydania zezwolenia na spredaż alkoholu. Wiem że to bardzo podstawowe rzeczy, które można samemu zrobić, ale cas mnie nagli, bo za kilka dni juz mamy I spotknai, a problemem jest , że nikt z cżłonków komisji nie był przeskzolony z tej dziedziny, choć wiem, że to jest wymagane. Z góry dziękuje za pomoc.
Alicja1

Napisano: 13 sty 2015, 15:27

W skład komisji muszą wchodzić osoby przeszkolone. zadnych decyzji komisja taka nie może podejmować . A może i Ty jako przewodnicząca nie jesteś przeszkolona. Powzoruj sie na poprzednich dokumentach
klio

Napisano: 16 sty 2015, 15:12

Oczywiście, że nie jestem przeszkolona i dlatego prosiłam o pomoc.a dokumentów niestety jeszcze nie dostałam, a działania muszę podejmować.
Alicja1

Napisano: 22 sty 2015, 11:25

osoba nie przeszkolona nie może być powołana do składu komisji. wiec nikt ci w tej kwestii nie pomoże. nie możesz robić nic
klio

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x